Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Spies: Rejsesalg på samme niveau som før krisen Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Spies: Rejsesalg på samme niveau som før krisen

Udgivet: 21/1 2010 - Rejsenyt.

Spies: Rejsesalg på samme niveau som før krisenDen megen frost og sne har for alvor sat skub i salget af charterrejser, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Den megen frost og sne har for alvor sat skub i salget af charterrejser. Hvor branchen i 2009 sendte ca. 10 pct. færre gæster på ferie end året før, har salget efter nytår løftet sig til det niveau, som det havde før finanskrisen.

- Det vil nok være lidt for kækt at sige, at vi hermed aflyser krisen, men solen har lige nu fortrængt de sorte skyer. I årets første to uger har vi solgt ca. 30 pct. flere vinterrejser end i samme periode i fjor, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

- Vi har således solgt fire ud af fem af vinterens rejser. Pudsigt nok ser vi den samme positive tendens i alle tre skandinaviske lande. I skolernes vinterferie har vi ca. 800 pladser tilbage – fortrinsvis til De Kanariske Øer, siger Torben Andersen.

”Top 5” over de bedst sælgende vinterrejser hos Spies ser lige nu således ud (i parentes placeringen på samme tidspunkt i fjor):

1) Gran Canaria (1)
2) Tenerife (2)
3) Thailand (5)
4) Madeira (-)
5) Ægypten (-)

Når det gælder sommerrejser, ser ”Top 5” over danskernes sommerfavoritter således ud:

1) Mallorca (1)
2) Tyrkiet (5)
3) Chania på Kreta (2)
4) Rhodos (3)
5) Kos (-)

- For Bulgarien ser nedturen ud til at fortsætte i sommeren 2010. Sidste år tog ca. 42.000 danskere på ferie ved den bulgarske del af Sortehavet – mere end en halvering i forhold til sommeren før, siger Torben Andersen.

Søg rejser her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen