Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Kendistræf på ferieudstilling i Bella Center Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Kendistræf på ferieudstilling i Bella Center

Udgivet: 27/1 2010 - Rejsenyt.

Kendistræf på ferieudstilling i Bella CenterFlere kendisser gæster Ferie i Bella, som åbner op for inspirationsvinduet for danskernes næste ferie i weekenden 29. – 31. januar 2010.

Flere kendisser lægger vejen forbi ferieudstillingen i Bella den 29. – 31. januar for at give danskerne lidt inspiration til den næste ferie.

En af dem, som har forladt den røde løber for en stund, er kommende Melodi Grand Prix vært og sangerinde Julie Berthelsen. Julie er naturmenneske om en hals, og for hende er det livet selv at komme hjem til Grønland og at kunne komme ud i naturen. Julie fortæller på ferieudstillingen om sin glæde ved at rejse til Grønland.

Også den velkendte skuespiller og instruktør Waage Sandø fortæller om sin research på de vestindiske øer i forbindelse med, at Folketeatret i København har premiere på musicalen Peter von Scholten, der handler om øernes danske generalguvernør, der frigav slaverne på øerne i 1848. De dansk-vestindiske øer er flot repræsenteret på messen, sammen med andre destinationer i Caribien.

De besøgende kan også møde ’Biker Jens’ (Jens Rommundstad) og ’Den Skaldede Kok’ (Carsten Olsen), som kommer og fortæller om deres drengerøvstur til USA på en Harley Davidson, hvor de har været på deres livs "ride" gennem nationalparkerne i den vestlige del af "Guds eget land’. Under messen kan man træffe de herrer på Team Benn´s stand – med en Harley Davidson!

- Vores omfattende foredragsprogram har altid været et særkende på messen. Vi har mere end 40 spændende foredrag med mennesker, der virkelig kender de steder, de taler om. Og så er det jo en ekstra kolorit, at man også kan møde kendisser, der har noget at berette om deres rejser, udtaler projektleder Margit Geil.

Se hele det spændende foredragsprogrammet på Bella´s hjemmeside.


Læs mere om messen i Bella her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen