Primo tours fra Ringkøbing. De to selskaber fortsætter med at tilbyde danskerne charterrejser som to selvstændige brands.">
Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Århus Charter købt af Primo Tours Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Århus Charter købt af Primo Tours

Udgivet: 19/9 2014 af Rejsestart.dk

Århus Charter købt af Primo ToursDet familieejede danske rejsebureau Århus Charter er netop blevet solgt til et andet dansk rejsebureau, Primo tours fra Ringkøbing. De to selskaber fortsætter med at tilbyde danskerne charterrejser som to selvstændige brands.

Søstrene Jette Rantala og Ulla Stæt Andersen, der har drevet Århus Charter siden 1988, har valgt en dansk løsning for salget af deres rejsebureau. Århus Charter er netop blevet solgt til det ligeledes danskejede rejsebureau Primo tours, der hører hjemme i Ringkøbing. Der er dermed skabt en ny stærk spiller på det danske rejsemarked.

- Efter at have drevet Århus Charter i 26 år mener vi, at tiden er inde til at sælge vores livsværk, siger Jette Rantala.
For ejerne af Århus Charter var det afgørende at finde en ny ejer, der har de samme værdier som Århus Charter.
- Vi vil gerne sikre, at Århus Charter også i fremtiden er et dansk rejsebureau med personlig betjening og gæsten i centrum. Der passer Primo Tours perfekt ind, siger Ulla Stæt Andersen


Fortsætter som selvstændige brands
Det fælles ejerskab giver indkøbsmæssigt en stor fordel for begge rejsebureauer, der derfor fortsat kan tilbyde særdeles attraktive priser for kunderne. Eksempelvis får Århus Charter nu også mulighed for at sælge rejser til Maldiverne direkte fra Billund Lufthavn. Et tilbud Primo Tours netop har lanceret, og som har halveret rejsetiden til Maldiverne.
- Begge selskaber fortsætter som selvstændige brands, således at vi også fremover vil sælge rejser i Århus Charter og Primo Tours navne. Vi vil naturligvis forsøge at kombinere det bedste fra begge virksomheder, således at begge rejsebureauer i fremtiden kan tilbyde endnu bedre rejser til danskerne, siger Bjarke Hansen.
Århus Charter vil fortsat flyve fra både Aarhus, Aalborg og Billund Lufthavn.


Århus Charter er inspirationskilde
Siden etableringen af Primo Tours i 2009 har selskabet været inspireret af Århus Charters måde at drive rejsebureau på. Ikke mindst set i lyset af, at Århus Charter hele fem gange er hædret med en Danish Travel Award og titlen som Danmarks bedste charterbureau.
- Vi kender Århus Charter som et særdeles stærkt rejsebrand, der på mange måder har sat nye standarder i den danske rejsebranche. Vi har stor respekt for den måde, som Århus Charter er drevet på, og vi glæder os til at lære virksomheden endnu bedre at kende, siger Bjarke Hansen, der er direktør i Primo Tours.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen