Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Astrid Lindgrens Verden åbner ny gigantisk attraktion Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Astrid Lindgrens Verden åbner ny gigantisk attraktion

Udgivet: 15/3 2016 af Rejsestart.dk

 Astrid Lindgrens Verden åbner ny gigantisk attraktionOplevelsesparken Astrid Lindgrens Verden udvider med et 10.000 m2 stort temaområde om Brødrene Løvehjerte. Der er tale om den næstdyreste investering i parkens historie.

Gæster i den svenske oplevelsespark Astrid Lindgrens Verden får denne sommer en helt ny og temmelig omfangsrig oplevelse. Fredag den 17. juni åbner et 10.000 m2 stort temaområde om Brødrene Løvehjerte. En investering der har kostet omkring 60 millioner danske kroner, og som ifølge parkens adm. direktør skal løfte de besøgendes oplevelse til et helt nyt niveau.

”Temaområdet Brødrene Løvehjerte er den næststørste investering i parkens historie og repræsenterer al den nyeste udvikling af vores teater- og legeområder. Ved hjælp af special effects og øget brug af sceneteknologi bliver det nye område en stor oplevelse for specielt de lidt ældre børn,” fortæller Joacim Johansson, der er adm. direktør i Astrid Lindgrens Verden.

Det nye temaområde består af eventyrlandet Nangijalas to dale; Kirsebærdalen og Rosendalen, hvor børn og voksne selv kan gå op opdagelse eller opleve dramaet om Brødrene Løvehjertes kamp mod tyrannen Tengil og hans drage Katla opført som teaterstykke.

I alt foregår der i højsæsonen cirka 50 daglige teaterstykker i Astrids Lindgrens Verden. Disse er alle baseret på de kendte skikkelser i Astrid Lindgrens børnebøger om blandt andet Emil fra Lønneberg, Pippi Langstrømpe, Ronja Røverdatter, Karlsson på Taget, Alle vi børn i Bulderby og nu altså også Brødrene Løvehjerte.

Samtidig med byggeriet af det nye temaområde gennemfører Astrid Lindgrens Verden en renovering af parkens hytteby og campingområde samt en udvidelse med 30 nye hytter. Det nye overnatningsområde åbner 1. august og består af hytter med samme design som de velkendte byhuse i Småland.

Den største investering i Astrid Lindgrens Verdens historie fandt sted i 2013, da der blev brugt cirka 75 millioner danske kroner på at genskabe Emil fra Lønnebergs hjemsted Katholt, der spreder sig over i alt 22.000 m2.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen