Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Astrid Lindgrens Verden består Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Astrid Lindgrens Verden består

Udgivet: 5/12 2011 af Rejsestart.dk

Astrid Lindgrens Verden bestårAstrid Lindgrens Verden gør status over 2011. Og det har været et godt år for parken, der har haft mere end 460.000 besøgende – ikke mindst fra Danmark.

Selvom Emil fra Lønneberg, Ronja Røverdatter og Pippi Langstrømpe for længst har nået pensionsalderen, er de alle stadig populære. Figurerne lever nemlig videre i Astrid Lindgrens Verden i Småland, Sverige.

Parken har rundet de 30 år, og efter en investering på 55 millioner kroner er man nu begyndt at satse på at gøre lokalt producerede madvarer til en del af oplevelsen for de mange gæster.

”Det har blandt andet tiltrukket 42.000 danske gæster,” meddeler den stolte administrerende direktør, Mikael Ahlerup. Rekorden blev slået med knap en halv million gæster i 2011.

Aftenshow
Den store opbakning har også betydet, at parken har turdet satse på aftenforestillinger. Selvom det er så som så med de lyse og lune sommernætter, har skuespillere leveret pragtpræstationer som Astrid Lindgrens figurer helt ind i november. Og det har publikum ligeledes bakket op om, for der har været udsolgt til alle forestillinger. Her har de siddet i skæret fra levende ild og lyset fra den nye Mattisborg og fulgt med i eventyrforestillingerne.

Astrid Lindgrens Verden er blevet kåret til ”Sveriges Bedste Oplevelse” af det internationale råd Trip Global Award. ”Det føles utrolig godt,” siger Mikael Ahlerup og ser frem til endnu en god sæson for parken, hvor Astrid Lindgrens ånd lever videre i bedste velgående.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen