Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Nye film skal bidrage til bedre sikkerhed i de norske fjelde Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Nye film skal bidrage til bedre sikkerhed i de norske fjelde

Udgivet: 3/7 2017 af Rejsestart.dk

Nye film skal bidrage til bedre sikkerhed i de norske fjeldeDerfor lancerer Visit Norway nu en ny informationskampagne for at vende tendensen.

Det er ikke kun på skiferien i Norge at der er redningsaktioner, det er der også ved de mest attraktive fjeldtoppe i løbet af sommeren og de er taget til de sidste år. Der kommer der en ny informationskampagne for at forebygge uheld.

- Mange redningsaktioner kunne have været undgået, hvis turisterne havde været bedre forberedt før turen. Nogle vil nok trodse selv de bedste råd og tage afsted alligevel, men vi håber at vi med vores nye sikkerhedsfilm, kan bidrage til at reducere antallet af redningsaktioner i de norske fjelde. Tilbagemeldingerne fra branchen er, at dette er noget de virkeligt har savnet og er glade for at kunne tage i brug, siger direktør Bente Holm i Visit Norway.

Anbefaler guide
Med de nye film om sikkerhed i de norske fjelde generelt, og ved fem af Norges mest besøgte attraktioner specielt, vil Visit Norway bidrage til at give turisterne det bedst mulige udgangspunkt for at opleve fjeldene på en sikker måde. Filmene er optaget på Trolltunga, Preikestolen, Kjerag, Romsdalseggen og Besseggen dette forår.

- Rigtig beklædning, rigeligt med proviant og ikke mindst at tjekke vejrmeldingen før man tager afsted på tur, er grundlæggende. Dersom nogen skulle være i tvivl om, hvad de bør pakke med til en tur i sommerfjeldet, har vi lavet en liste om det på Visit Norway. For dem som er usikre på at gå alene, anbefaler vi at benytte en guide. Både fordi man da færdes sikrere i fjeldet, men også fordi man kan få en bedre oplevelse med information om historie, kultur og destinationerne generelt, end det man havde fået på egen hånd, siger Bente Holm.

Ærlig information
Filmene giver et ærligt billede af de faktiske forhold besøgende kan vente sig. Omgivelserne vises i både solskin og dårligere vejr, og giver konkrete tips til, hvad man bør forberede sig på før man begiver sig ud på turen.

Se alle film og information om sikkerhed her.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen