Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Blå Blok vinder rejsevalget Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Blå Blok vinder rejsevalget

Udgivet: 26/3 2012 af Rejsestart.dk

Blå Blok vinder rejsevalgetMen Rød Blok får en flot andenplads. Spies har i en undersøgelse bedt et rejsepanel om at stemme om, hvilken partileder de helst vil på ferie med. Resultatet er et andet en Folketingsvalget.

I alt 9.588 stemte til Spies' Ferievalg. Resultaterne viser, at hver tredje gerne tog på ferie med eksstatsminister Lars løkke Rasmussen. Cirka 31 procent stemte på Venstres leder.

Dog er Enhedslistens Johanne Schmidt Nielsen også populær som rejsepartner. Hun kommer ind på en flot andenplads med 24 procent af de mandlige stemmer og 16 procent af de kvindelige.

Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti får en tredjeplads med 16 procent af stemmerne fra de kvindelige vælgere og 13 procent fra de mandlige. Hun har selv en feriebolig på den græske ø Santorini, og det er muligvis den, vælgerne gerne vil stifte bekendtskab med.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt slår Margrethe Vestager fra De Radikale, der får en femteplads mens Villy Søvndal fra SF ligger lige i kølvandet. Herefter ses Anders Samuelsen på en syvendeplads.

Nøjagtig som ved Folketingsvalget er Lars Barfoed fra Det Konservative Folkeparti dalet i popularitet. Selvom han samlet fik én procent af vælgernes stemmer, kan han dog glæde sig over, at fire procent af de rejselystne golfspillere foretrækker den konservative partileder som medspiller på de internationale golfbaner.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen