Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Bliv vild med dans på ferien Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Bliv vild med dans på ferien

Udgivet: 16/11 2012 af Rejsestart.dk

Bliv vild med dans på ferienVild Med Dans-feberen er ved at være forduftet herhjemme, men fik du ikke nok, kan du blive endnu mere vild med dans på ferien.

Drømmer du om at blive dansepartner med Michael Olesen fra Vild Med Dans på TV2? Så kan drømmen blive til virkelighed nu.
Michael Olesen, der for nylig har sluppet taget i skuespilleren Camilla Bendix, har aftalt med Spies, at han rejser til det helt nye Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach i Egypten.
Her vil han fra den 31. januar 2013 og en uge frem undervise gæsterne i kendte pardanse som cha-cha-cha, rumba, salsa, tango, vals, jive, quickstep og foxtrot.

"Michael Olesen tager et hold professionelle zumba-instruktører med på danserejsen. Ud over zumba vil de også være med, når Michael vil lære vores gæster de hotte dansetrin til de pulserende rytmer. Alle kan være med uanset alder og form – man skal blot være vild med dans”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Ud over dansene med Michael Olesen og Co. kan gæsterne også dyrke blandt andet core, powerstep og vandgymnastik under ledelse af instruktører fra SATS.

"Så ingen behøver at frygte for et par ekstra ferie-kilo – heller ikke selv om rejsen til Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach er en All Inclusive-rejse med alle måltider og drikkevarer inkluderet. Prisen for en uge med daglig danseundervisning og zumba-træning er 7.280 kr.," fortæller Torben Andersen.

Find din solrejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen