Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danmarkspremiere på enestående græsk kystby Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danmarkspremiere på enestående græsk kystby

Udgivet: 30/11 2012 af Rejsestart.dk

Danmarkspremiere på enestående græsk kystbyPrimo Tours lancerer fantastiske Sivota, der har Danmarkspremiere som charterdestination.

Titusindvis af danskere har for længst tabt deres hjerte til Grækenland. Til de 44 øer, heriblandt Rhodos, Kreta, Kos, og til de mange skønne steder på fastlandet.

I tillæg til sidstnævnte kommer nu den fantastiske græske kystby Sivota, som ligger blot 10 km fra Korfus sydspids. Den har danske charterturister stadig til gode, men ikke ret meget længere.

Charterrejsebureauet Primo Tours kan nemlig som den første udbyder herhjemme tilbyde bureauets kunder denne skønne perle.

Overvældet og forbløffet
”Vi er altid på udkig efter spændende rejsemål, og her har vi virkelig fundet et, som vi tror ferieglade danskere vil sætte stor pris på. Sivota er ubetinget blandt de smukkeste steder i Grækenland. Årsagen er det ekstremt klare vand, den hvide sandbund, de små skønne ubeboede øer og den smukke natur med pinjeskov, cypres og oliventræer. Man bliver både overvældet og forbløffet over den enestående skønhed,” fortæller Bjarke Hansen, som er direktør i Primo Tours.

I sin begejstring inviterede han spontant alle bureauets medarbejdere på gæstevisit til Sivota, for at medarbejderne dermed bedre kan rådgive gæsterne om Sivota.

”Medarbejderne havde svært ved at skjule deres begejstring. For selvom de er godt vant, var de enige om, at de aldrig havde oplevet noget så smukt og skønt, og det bekræfter os i, at vi virkelig har fundet noget exceptionelt,” fastslår Bjarke Hansen.

Den græske Riviera
Kystbyen Sivota ligger på det vestlige græske fastland, hvor den byder på masser af græsk karakter og sjælden charme. Havnen præsenterer sig med en bred vifte af caféer, taverner, restauranter, små butikker, smukke kirker og lystbåde fortøjret ved kajen.
Strandene er i en klasse for sig. Uhyre populære, uden at være specielt overfyldte, med en blanding af sten og sand, krystalklart vand og ideelt til blandt andet snorkling.

”Og så er turismen på Sivota endnu på et moderat niveau, omend byen de senere år er blevet stadigt mere populær blandt grækerne og blandt lystsejlere fra hele Europa. De kommer til området for at nyde de eksotiske bugter med isolerede strande og små antikke havnebyer med den ægte og uspolerede græske kultur og gæstfrihed,” fortæller Bjarke Hansen.

Primo Tours flyver direkte til Preveza lufthavnen, hvorfra der er cirka en time og et kvarters buskørsel til Sivito.

Find din solrejse her. Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen