Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danskere foretrækker solrejser med All Inclusive Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danskere foretrækker solrejser med All Inclusive

Udgivet: 20/4 2012 af Rejsestart.dk

Danskere foretrækker solrejser med All InclusiveStadigt flere danskere ønsker at holde solferie med tegnebogen i lommen. I år vil cirka 40 af danskerne vælge All Inclusive, når de bestiller ferie, viser undersøgelse.

Blandt deres rejsepanel, som består af danske rejselystne, har Spies foretaget en rundspørge, der viser, at vi helst vil betale hele rejsen på en gang.
Panelet melder ud, at det er en mere bekvem måde at holde ferie på, og at det er en økonomisk fordel, når man skal holde styr på feriebudgettet.

Direktør i Spies, Jan Vendelbo, forudser, at mange danskere i vil rejse til Tyrkiet til sommer.
"Ikke mindst fordi, at de lokale hotelejere har satset meget på at bygge All Inclusive-hoteller af højkvelitet," siger Jan Vendelbo.

Når nogle rejsende fravælger All Inclusive, er det ifølge rejsepanelet fordi, de som regel gerne vil besøge de lokale spisesteder på destinationen, eller fordi de gerne vil bestemme fra dag til dag, hvad de gerne vil have at spise. Nogle vil også gerne have muligheden for at lave maden selv.

Nogle rejsepakker er derfor designet sådan, at man kun har All Inclusive i fem af feriens syv dage. Det giver mulighed for at udforske restaurationer og kulinariske specialiteter på egen hånd.

  Find din solferie her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen