Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danskere vælger charter Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danskere vælger charter

Udgivet: 13/2 2012 af Rejsestart.dk

Danskere vælger charterForeningen Rejsearrangører i Danmark har udsendt chartertallene for 2011. De vidner om en stigning siden sidste sæson

Danskerne valgte i 2011 i højere grad at tage på charterrejser frem for ferier, de selv skulle arrangere. I alt rejste cirka 1.250.000 danskere på ferie, og fremgangen i charterbranchen tilskrives den usikkerhed, der har været forbundet med den økonomiske krise.

Ved at vælge charterferien frem for andre typer rejser, er man dækket af Rejsegarantifondens regler. Man risikerer altså ikke at stå med en ubrugelig flybillet og bristede feriedrømme, som man har sparet sammen hele vinteren.
Udover det føler mange danskere sig sandsynligvis i trygge hænder, når der står store arrangører som Apollo, Spies eller Star Tour bag.

I 2011 har landene som Tunesien og Egypten, som er nogle af charterrejsernes typiske destinationer, været ramt af politiske uroligheder og oprør. Men det har heller ikke haft den store indvirkning på charterbranchens fremgang.

Find din rejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen