Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danskere vil giftes på stranden den 12. december Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danskere vil giftes på stranden den 12. december

Udgivet: 8/5 2012 af Rejsestart.dk

Danskere vil giftes på stranden den 12. decemberDen 12/12 2012 skal fejres med et bryllup på stranden, hvis det står til de romantiske danskere, der er glade for charterrejser.

Der er rift om en plads på flyet til hvide sandstrande omkring den 12/12 2012. Mange danskere drømmer nemlig om at blive gift den dag - og helst klokken 12 minutter over 12.

Umiddelbart indbyder denne decemberdag ikke til fnuglette, hvide bryllupskjoler med bare skuldre, men når brylluppet står på en kridhvid sandstrand i varmen i Caribien eller i Det Fjerne Østen, så er der ingen mislyde, når bryllupsklokkerne ringer.

Bryllup og bryllupsrejse i én
Charterselskaber som Spies har for længst fået de første bookinger til romantiske bryllupper i tropiske omgivelser.

"I Punta Cana i Den Dominikanske Republik har flere hoteller egne ansatte, der sørger for at arrangere bryllupspakker. Et af de mest populære er Hard Rock Hotel, der kan tilbyde hele ni bryllupstemaer såsom 'El Sol', 'White Rosette' eller 'Rocker Chic'. Fælles for alle er, at vielsen foregår på stranden, og der er plads til 30 gæster," fortæller produktchef hos Spies, Carlos Cebrian.

Også Mexico lokker mange brudepar, der drømmer om at blive gift i solen og med sand mellem tæerne.
"The Royal i Cancun er et af de mere fashionable steder, hvor man også har eget kontor med flere såkaldte wedding planners ansat. Igen står brylluppet på stranden – og hotellet sørger blandt andet for, at brudeparret kan rejse hjem med et flot fotoalbum med 72 fotos og en dvd med andre billeder," siger Carlos Cebrian.

Også på danskernes foretrukne rejsemål i Det Fjerne Østen, Thailand, kan man klare et romantisk bryllup på den særlige dato. Og her er der frit valg mellem for eksempel et europæisk eller et buddhistisk bryllup med deltagelse af lokale munke.

"Flere hoteller på eksempelvis Phuket har specialiseret sig i bryllupper – også dem af sølv," fortæller Carlos Cebrian, der ser en tendens til, at mange dropper den dyre bryllupsfest herhjemme for at forkæle sig selv – gerne i selskab med nære venner.

Bestil din egen charterrejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen