Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danskerne elsker eksotiske Thailand Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danskerne elsker eksotiske Thailand

Udgivet: 22/9 2012 af Rejsestart.dk

Danskerne elsker eksotiske ThailandDanskerne har længe været vilde med Thailand, men ud over den traditionelle badeferie vil vi gerne udfordre Thailands eksotiske natur - til lands, til vands og i luften.

De seneste ti år har Thailand været en af danskernes absolut foretrukne badeferie-destinationer især i de kolde, danske vintermåneder. Og nu hvor vi er blevet mere fortrolige med det eksotiske, vil vi gerne krydre badeferien med lidt ekstra oplevelser.

Snorkling i en fascinerende undervandsverden, dagsudflugter i ’longtailboats’ og trekking i bjergene i Nordthailand. Det er nogle af de typiske udflugter, mange rejsende har beriget badeferien i Thailand med de seneste år.
Men nu er danskerne efterhånden blevet så fortrolige med ferie i Smilets Land, at vi er klar til at krydre Thailandsferien med endnu mere eksotiske eventyr.

”Vi sender hvert år rigtig mange danskere til Thailand og efterhånden hele året rundt. Og hvor der for nogle år siden var tendens til, at mange rejste derud på badeferie, er danskerne nu i højere grad begyndt at udbygge Thailandsrejsen til enten at indeholde ophold ved flere forskellige strande eller kombinere flere forskellige typer rejse på samme ferie.
Danskerne er blevet meget mere eventyrlystne og søger mere end blot den nærmeste strand og poolen ved bungalow-resortet eller hotellet. Og det er glædeligt, for i Thailand er der så mange muligheder for fantastiske oplevelser, som man ligeså godt kan få med, når man er på de kanter,” fortæller markedschef i FDM travel, Line Danvad.

Hvis man skal nævne blot et lille udpluk af den store vifte af muligheder, man kan berige sin badeferie i Thailand med, er der for eksempel trekking i Nordthailand for hele familien.
Bo i nogle dage hos de lokale på Koh Por i Sydthailand, tag på luksuscamping ved River Kwai, på flodcruise på River Kwai, kør-selv-ferie i Sydthailand eller gå på opdagelse i Chiang Mais silkevæverier, papirparaplymagerværksteder og byens parker, hvor de lokale dyrker Tai Chi.

Selvom man fletter et eller flere af disse elementer ind i sin ferie, kan man sagtens nå at nyde de kilometervis af børnevenlige strande, bungalows helt ned til vandkanten, lækker mad og et ualmindeligt smilende værtsfolk.

Find din temarejse her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen