Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danskerne indtager USA i mobilhomes Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danskerne indtager USA i mobilhomes

Udgivet: 21/9 2012 af Rejsestart.dk

Danskerne indtager USA i mobilhomesRejsearrangører mærker en stigning i efterspørgslen af mobilhomes, når danskerne skal til USA. De vil helst ikke være afhængige af andre rejsende eller hotelbookinger, og de ønsker opfylder mobilhomes.

Rejseselskaber mærker stor interesse for rundrejser i USA, hvor gæsterne selv kører. Turene må gerne være tilrettelagt hjemmefra, men man vil ikke være afhængig af andre rejsende. Og mange foretrækker i stigende grad at køre i mobilhome med den frihed, det giver.

Især rejser til Florida, Californien og USAs nordøstlige hjørne, kendt som New England, er der stor efterspørgsel på.
Gæsterne køber rejser til en fast tilrettelagt tur, hvor de får set de mest interessante områder. Og mange kører gerne rundt med hotellet, for mobilhomes er det foretrukne hotel.

Administrerende direktør i Top Tours, Martin Bisp, var i foråret på rundrejse i det østlige USA med sin familie, der tæller kone og fire børn. Rundrejsen foregik i et mobilhome.
"USA er let at rejse i med børn. Der er helt tiden en masse forskellige ting at opleve, flot natur i de mange nationalparker og historiske og kulturelle oplevelser – og shopping i de amerikanske byer. Når man rejser i mobilhome kan man tage tingene i sit eget tempo, og det er rart, at man ikke er afhængig af andre," siger Martin Bisp.

Amerikanerne er gode til at tilgodese både de yngre og ældre gæster. Mange mobilhome-pladser har legepladser, swimmingpool og sportsaktiviteter til de unge og aktive. Der findes også mobilhome-pladser for de ældre rejsende, hvor der er en minimums alder som skal overholdes. Her camperer voksne mennesker uden børn.

Top Tours vil fremover satse endnu mere på USA, fordi landet med sin størrelse byder på uendelige muligheder for store oplevelser. Generelt mærker man en stigning af danskere, der rejser til USA.

"Man kan sagtens rejse flere gange til USA, så vi er i gang med at opdyrke de områder, som danskerne typisk ikke rejser til," siger Martin Bisp.

Find din rejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen