Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danskerne planlægger efterårsferien nu Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danskerne planlægger efterårsferien nu

Udgivet: 10/8 2012 af Rejsestart.dk

Danskerne planlægger efterårsferien nuDet danske vejr er genstand for mange samtaler og nyheder for tiden. Men det er formodentlig også årsagen til, at danskerne bestiller deres efterårsferie tidligt i år.

Juli skulle ellers gå for at være den danske sommers højdepunkt, men i år har vejret til tider mindet om efterårets. Det har sat gang i rejseplanlægningen for mange danskere. Rejseselskaberne har allerede solgt en hel del efterårsrejser, og forsøger så vidt muligt at give de sollystne danskere en lang ferie under sydens sol

”Vi har talt med mange rejsende, der gerne vil på efterårsferie til et solsikkert sted, da de efter 2-3 ugers sommerferie i Danmark har lovet hele familien en badeferie med sol og varme snarest muligt. Vi sammensætter ferierne præcis som vores rejsende ønsker og er således ikke afhængige af fly, der kun afgår på en bestemt ugedag. Med en uges skoleferie kan man uden at tage børnene ud af skolen derfor komme op på ni dages ferie eller blot rejse 4-5 dage og få en god portion sol, inden den mørke vinter kalder. Det sætter mange af de rejsende pris på ovenpå en dansk sommer med meget regn og knap så meget sol og varme,” fortæller markedschef i FDM travel, Line Danvad.

Nedenstående destinationer anbefales til en efterårsferie med sol og varme - der er stadig gode priser og god plads de fleste steder. Men når man selv vil bestemme feriebolig og rejsedage, skal man som altid være ude så hurtigt som muligt.

Mallorca
Utallige muligheder for badeferie og naturoplevelser på solskinsøen få timers flyvetur fra Danmark.

Toscana
Flot natur, vingårde med swimmingpools og god mad i Italiens fortryllende Toscana. Kør selv derned eller flyv og lej bil.

De Kanariske Øer
Høje temperaturer året rundt og rigtig gode muligheder for badeferie fem timers flyvetur fra Danmark.

Sydfrankrig
Provence, rivieraen og rigtig gode muligheder for godt vejr også i oktober. Kør selv til Sydfrankrig eller flyv og lej bil dernede.

Thailand
Solsikkert, høje temperaturer og kilometervis af eksotiske strande. Med ni sammenhængende fridage kan man i skolernes efterårsferie nemt få et skønt badeeventyr i Thailand.

Bestil din efterårsferie i solen her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen