Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danskerne rejser trods finanskrise Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danskerne rejser trods finanskrise

Udgivet: 6/4 2012 af Rejsestart.dk

Danskerne rejser trods finanskriseAlle har efterhånden bøde hørt om og mærket finanskrisen. Men det går ikke ud over rejselysten blandt danskerne.

Rejseselskabet Spies har spurgt 9.588 medlemmer af deres rejsepanel, om hvorvidt finanskrisen påvirker deres rejseplaner for år 2012. Kun tre procent siger, at krisen får dem til at blive hjemme.
Til gengæld har 89 procent planer om at rejse udenlands. 66 procent af de adspurgte siger, at de i 2012 vil rejse som hidtil.

13 procent vil dog købe en billigere rejse, hvor man får mere for pengene, mens andre 13 procent vil tage på færre rejser i løbet af året, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

24 procent af danskerne vil købe nye møbler, elektronik eller hvidevarer til hjemmet, mens andre 15 procent hellere vil bruge penge på at renovere hjemmet.
Cirka 10 procent siger, at de vil forøge deres opsparing og holde igen med store indkøb og rejser.
Og så siger ni procent, at de vil investerer i en ny bil, mens andre tre procent vil købe ny bolig.

Alt i alt er undersøgelsen gode nyheder for rejsebranchen, og den vidner om, at ferier, hvor der er mulighed for at slappe af og nyde familiens selskab, bliver prioriteret højt blandt danskerne.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen