Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danskerne vil sydpå i sommeren 2012 Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danskerne vil sydpå i sommeren 2012

Udgivet: 12/9 2011 af Rejsestart.dk

Danskerne vil sydpå i sommeren 2012I år var den danske sommer en af de vådeste i historien, og det ønsker danskerne ikke at opleve igen næste år, og allerede nu er interessen for solrejser i sommeren 2012 populære.

Det er allerede nu tydeligt, at interessen for at komme sydpå i sommeren 2012 er stor. Rejseselskabet Spies åbner for sommersalget tirsdag d. 13. september, og ventelisten for rejser tæller allerede 20 % flere end sidste år.

”Der er specielt mange børnefamilier, der allerede har besluttet sig for at vende Danmark ryggen i sommerferien. Interessen er specielt stor for Tyrkiet og Mallorca. Vi har derfor netop skrevet kontrakt med 17 ekstra hoteller, så vi i 2012 kan tilbyde 138 hoteller på 12 rejsemål på øen.” siger direktør i Spies, Jan Vendelbo, der næste sommer forventer at sende over 50.000 gæster til Mallorca.

I Sverige, Norge og Finland har Tyrkiet overhalet Mallorca som det mest populære rejsemål, mens Mallorca stadigvæk kan glæde sig over at være det mest populære rejsemål blandt danskerne.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen