Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danskernes rejselyst er enorm Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danskernes rejselyst er enorm

Udgivet: 5/9 2011 af Rejsestart.dk

Danskernes rejselyst er enormRejsesalget til danskere plejer at falde under økonomiske kriser og valg, men i år er en undtagelse, hvor rejserne bliver skudt af sted i stor stil.

Selvom der er økonomisk krise og et forstående valg, som normalt holder danskerne fra at rejse, så holder de sig ikke fra at komme ud og opleve verden i år.

Brand manager for MyPlanet, Dorte Kuula, fortæller, at efterspørgelsen er enorm, og at de udsender 50 % flere tilbud nu end på samme tidspunkt sidste år. Hos MyPlanet mærker de specielt en stor efterspørgelse for rejser til Thailand og Vietnam, men også Sydamerika og især Brasilien tiltrækker opmærksomhed.

Hos MarcoPolo kan brand manager Berit Elmark nikke genkendende til den øgede interesse, selvom de specialiserer sig i kvalitetsrejser, hvor prisen ikke ligger i den lave ende.

Travlheden er også nået til Travel Sense, der specialiserer sig i sportrejser, og her er det specielt OL i London i 2012, der går bedre end forventet.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen