Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > De bedste overnatningssteder i Aarhus Privatlivspolitik  
Rejsenyt

De bedste overnatningssteder i Aarhus

Udgivet: 30/6 2018 af Rejsestart.dk

De bedste overnatningssteder i Aarhus Er du på udkig efter en ferie i Aarhus, er der masser af gode grunde til at gøre noget ved snakken. Aarhus byder nemlig på rigtig meget forskelligt, og det er på mange måder Danmarks bedste mulighed for at kombinere strand og storby, og herudover er der også masser af fantastisk kultur, hvis man er til den slags.

Aarhus er på mange måder en oplagt destination, hvis man skal på ferie i Danmark. Der er tale om en by, som har lidt af det hele på ’menukortet’, og det er derfor bare at tage for sig af retterne.

Gode muligheder i centrum


Aarhus rummer på trods af en relativt beskeden størrelse en lang række gode overnatningsmuligheder. Eksempelvis kan nævnes Hotel Ritz , som mange vælger. Det ligger helt centralt i hjertet af Aarhus, og så er der mulighed for en lækker morgenmadsbuffet, så man får den perfekte start på dagen. Prisen er samtidig også meget spiselig.

Du kan også vælge at tage forbi Hotel Oasia , som også vil være et ganske lækkert valg. Igen er placeringen helt i top, men det betyder altså ikke, at man skal betale en bondegård for det. Du kommer samtidig til et sted, hvor tingene er i orden, værelserne er lækre, og hvor der tilmed er rigtig god servering, hvis du er ude efter det.

Skal du bo billigst muligt, kan du også vælge noget helt andet. Det kunne eksempelvis være et hostel, som du kan finde på Aarhushostel.dk. Det er i en noget lavere prisklasse og perfekt, hvis man ikke har brug for så meget andet end et sted at sove og måske nogle mennesker at hænge ud med.

Strande af højeste kvalitet


Aarhus rummer en fantastisk natur. Er man midt inde i centrum, er der selvfølgelig byliv, men også her kan man blive imponeret over, hvor pæn en by der er tale om. Er man glad for natur og plads omkring sig, skal man dog ikke meget længere end Trøjborg, før det begynder at komme. Kører man lidt længere, kommer man ud til Risskov, hvor der er skovområder, som de fleste er helt vilde med.
Man kan samtidig lige tage forbi en af strandene, som naturligvis byder på lækker sandbund og rolige bølger. Vil du til den anden side af byen, er der også masser af strand ved Marselisborg, som mange benytter sig af. Du går derfor bestemt ikke ned på lækker natur, når du besøger Aarhus.

Kultur


Vil du også gerne bruge lidt tid på at nærstudere nogle kulturelle ting, så er Aarhus et godt sted. Der er selvfølgelig byens kulturelle stolthed, kunstmuseet ARoS, som hvert år besøges af mange mennesker fra både ind- og udland.
Det er på mange måder et imponerende museum, som både rummer de små og skæve detaljer, men som også har nogle af de storslåede udstillinger, som mange kommer for at se. ARoS har selvfølgelig også Regnbuen, som er lidt af en attraktion og kendt over det meste af verden.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen