Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Den bedste uddannelse giver garanti for job! Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Den bedste uddannelse giver garanti for job!

Udgivet: 18/2 2013 af Rejsestart.dk

Den bedste uddannelse giver garanti for job!- Service & Co. er ikke bange for at tage munden fuld - her er ingen jobkrise! En fem ugers uddannelse med massiv indsigt og udvikling, der tilbyder jobgaranti – findes sådan en?

- Ja, vi har en uddannelse, der både udvikler de unge og giver job bagefter, så de kommer styrkede tilbage til Danmark efter et år eller flere i udlandet, siger Palle Højsholt.

Palle Højsholt ejer guideskolen Service & Co., der hvert år uddanner cirka 380 guider til den Skandinaviske rejsebranche. Anerkendte bureauer som bl.a. Star Tour, Bravo Tours, Falk Lauritsen og FolkeFerie.dk henter motiverede og udfordringsparate guider og rejseledere hos Service & Co.

- Min definition på en uddannelse er, at man lærer at klare sig i livet, og at man får lyst og mod på at gøre en forskel. Det lærer de unge hos os, og så får de en holdbar jobgaranti oven i købet.

De unge siger tak på Trustpilot
På Trustpilot, et uafhængigt online anmelder-site, scorer Service & Co. karakteren 9,7 ud af 10 mulige point, og de ligger nummer et i flere kategorier. De næsten 350 skriftlige tilbagemeldinger fortæller især om personlige udfordringer, udvikling og selvindsigt.
”Selve guideskolen var helt fantastisk. En virksomhed, som virkelig har forstået meningen med at lære fra sig. Der er ikke noget med, at man bliver prakket noget på om, at du skal være guide der og der, men at det man får lært på skolen er en hel værktøjskasse, som kan bruges til alt i livet” – citat Anders Westberg på Trustpilot.

”Det er for mig fuldstændig uvirkeligt, at en skole på så kort tid formår at ramme mig så dybt, og at arbejde med hver enkelt persons udvikling. Jeg er efter 5 uger blevet fuldstændig bevidst om, hvem jeg er, og hvad jeg vil med mit liv. Jeg blev presset til det yderste, og stod bagefter med de største succesoplevelser man overhovedet kan forestille sig! Aldrig har jeg været så stolt af mig selv” – citat Camilla Harboe på Trustpilot.

Forældrene er helt på linje med de unge
Ofte er det forældrene, der griber til lommerne og støtter Service & Co.-uddannelsen, og de ser det som en investering i den unges fremtid. Sådan var det også for Connie og Henning Jensen, der hjalp sønnen Kasper med at finansiere skoleopholdet. Kasper Jensen har flere sæsoner for Bravo Tours, både som guide, på kontor og som chef, bag sig og i dag er han ansat hos Danski i Randers.
”Vi kan kun anbefale andre unge mennesker at søge ind til Service & Co. Der får de unge lov til at prøve sig selv af og skolen får virkelig udviklet dem til at blive nogle helt fantastiske guider. Den rygsæk, de får med fra Service & Co., kan ikke erstattes med andet. DEN ER MERE END GULD VÆRD”, siger Connie og Henning Jensen.

Hvorfor skal man droppe sabbat-året? Fordi det giver mening at turde vende tingene på hovedet
Palle Højsholt ser guideuddannelsen som indgangen til et sabbat-å, hvor man kan tænke sig om og lære noget samtidigt.
- Jobsituationen i dag inviterer til, at man dygtiggør sig. De unge får tro på sig selv og styrke til at kaste sig ud i tingene. Og ikke mindst har Service & Co. gennem årerne kunnet konstatere, at hele forløbet har en afklarende virkning på de unges fremtid. 2/3 tager hjem og starter på studier, de ikke springer fra, og andre springer ud som iværksættere, ligesom jeg selv gjorde. Det kan vi dokumentere, siger Palle Højsholt.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen