ThailandTours.dk.">
Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Derfor er Thailand et besøg værd Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Derfor er Thailand et besøg værd

Udgivet: 20/10 2015 af Rejsestart.dk

Derfor er Thailand et besøg værd Har du ikke været i Thailand før, så er det bestemt ved at være på tide, at du kommer af sted, og oplever landet. For det er bestemt en oplevelse værd, og du vil helt sikkert også mene flere end bare én – det mener vi i hvert fald. Men hvad er det der gør, at Thailand har vokset sig til en så populær rejsedestination gennem de sidste 10-20 år? Det vil vi her ridse op for dig, med hjælp fra ThailandTours.dk.

Oplev en ny kultur


Thailand har som land rykket sig meget gennem de sidste årtier, og i dag er ingen i tvivl om, hvad Thailand kan tilbyde, både af kultur, spændende byer, lækre strande og en utrolig meget mere. Vi kan ikke komme udenom, at turristerne også har sat sit præg på Thailand, men det er mere på godt end på ondt. Thailand har fået penge, og der er kommet gang i deres omsætning.

Høfligheden er en af de mange fascinerende oplevelser i Thailand. Som udlændinge vil du blive hilst på med stor respekt og høflighed, nogle steder nærmest som en konge, hvor folk vil bukke af dig. Naturligvis har dette at gøre med, at de formoder, du har penge, men det er blevet en inkarneret del af deres kultur, og det Thailand står for den dag i dag.

Bangkok er et besøg værd


Bangkok er hovedstaden i Thailand, og den er bestemt et besøg værd, hvis du skal til Thailand. Den ligger ved floden Chau Phraya, og er kendetegnet ved masser af liv og glade mennesker. Som en af de hurtigst voksende byer er Thailand garanti for spændende oplevelser, hvor du kan besøge Chinatown, det utrolige Patpong Night Market, nattelivet ect. Men den nok absolut største attraktion, som du ikke må snyde dig selv for, er Grand Palace. Paladset blev opført i 1782, og stråler ud over Bangkok. Her finder du blandt andet en af de mest berømte Buddha-statuer i verden, ”Smaragd Buddhaen”.

Nær Bangkok kan du også besøge spændende attraktioner som Ayutthaya, der var et siamesisk kongedømme, og i 1700 havde over 1 million indbyggere, hvilket gjorde den til en af de største byer i verden dengang. Det ligger i dag i ruiner, men er stadig utrolig fascinerende og et besøg værd.

Rid på en elefant eller sejl på en husbåd?


Af andre spændende attraktioner kan Thailand byde på et fascinerende landskab samt utrolig mange spændende dyr. Der er blandt andet mange muligheder for at ride på elefanter, komme på tur i junglen eller besøge nogle af de flotte badestrande.

Turen Lake Safari er hertil en oplagt mulighed. Her kommer du ud på en 4 dags tur i den vestlige del af Thailand, nær Khao Laem nationalpark, hvor du vil få mulighed for at ride på en elefant, vandre rundt i junglen samt – ja – sejle rundt på Khao Laem søen i en husbåd. En fantastisk rejse, som vi varmt kan anbefale.

Lige meget hvad du måtte ende med at skulle se i Thailand, ønsker vi dig en helt fantastisk rejse!


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen