Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Eksklusiv vinterekspedition med Hurtigruten Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Eksklusiv vinterekspedition med Hurtigruten

Udgivet: 16/10 2014 af Rejsestart.dk

Eksklusiv vinterekspedition med HurtigrutenTromsø, oktober 2014 – Den unikke vinterekspedition med MS Finnmarken i december 2014 har alt, hvad et eventyrerhjerte kan begære: For første gang kombinerer Hurtigruten en rejse langs Norskekysten med et rigtigt ekspeditionsprogram. Udflugter med hundeslæde eller snescooter og en række nye vandreture giver følelsen af at deltage i en ægte ekspedition. Med ombord er Hurtigrutens ekspeditionsteam og eksperter som bl.a. solfysiker Pål Brekke.

Hurtigrutens erfarne ekspeditionsteam sørger for at afgangen med MS Finnmarken den 7. december får karakter af en ægte ekspedition. Videnskabsfolk og forskere tager med på udflugter og vandreture og holder foredrag om astronomi og glaciologi. Desuden fortæller de om geologi og historie i de regioner, vi besøger.

Rejsen er i højsæsonen for at se Nordlys, så der er gode muligheder for at opleve det unikke naturfænomen. Den prisbelønnede astrofysiker, forfatter og nordlysekspert Pål Brekke præsenterer spændende fakta om polarlys, både i form af foredrag og under observationerne.

«Hurtigrutens skibe er et godt sted at opholde sig, hvis man har lyst til at opleve fascinationen ved nordlyset, fordi Hurtigruten oftest sejler langt væk fra forstyrrende lyskilder, forklarer Pål Brekke, «Derfor tilbyder de optimale betingelser for at opleve nordlyset."

Ud over nordlysobservationer fra skibsdækket er Hurtigrutens vinterudflugter på land en god mulighed for at fordybe sig i den norske vinter og opleve nordlyset. Hundeslædeture, snescootersafari og vandreture går gennem det hvide vinterlandskab langt væk fra forstyrrende lyskilder, hvor det eneste, der omgiver dïg, er den store polarhimmel og hvor sandsynligheden for at opleve nordlyset funkle på polarhimlen er størst.

Når nordlyset pludselig viser sig som et dansende lysslør på himlen, forstår man, hvorfor menneskeheden har ladet sig fascinere af dette fænomen i tusinder af år.

På ekspeditionsrejsen får gæsterne virkelig mulighed for at komme ind under huden på denne utrolige del af verden og få et indblik i historien, kulturen og geografien. Lær, hvordan du fileterer fisk eller binder et sømandsknob, tag en dukkert i Nordishavet i Vardø, eller smag kongekrabbe på dækket. Dette er bare nogle få eksempler på de oplevelser, som gæsterne kan tage med sig hjem efter turen.

Priserne starter fra kr. 7.885,- pr. person og indbefatter rejsen fra Bergen til Kirkenes og tilbage til Bergen i indvendig kahyt, helpension med lokale norske retter, udflugt til Nordkapp, vandreture og foredrag. En ekspeditionstur kræver at man er ordentligt klædt på – vi giver en Helly Hansen-fleecejakke til rundrejsegæsterne. Rejsen starter den 7. december i Bergen, men gæsterne kan selv vælge, om de vil med på hele rejsen eller bare nogen dage.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen