Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Erfaren arrangør åbner nyt dansk rejsebureau Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Erfaren arrangør åbner nyt dansk rejsebureau

Udgivet: 7/12 2012 af Rejsestart.dk

Erfaren arrangør åbner nyt dansk rejsebureauRené Andersen ejer konsulentvirksomheden Travelbiz, han er tidligere administrerende direktør for MyPlanet og Quark Expeditions, og nu åbner han også sit eget rejsebureau.

Det nye online rejsebureau under navnet Mountain Adventures har set dagens lys. Det er et selskab, der tilbyder ferier for rejselystne i alle aldre.

”Mountain Adventures tilbyder aktive rejser, men kun som indholdsrige landarrangementer via virksomhedens hjemmeside. Kunderne skal selv booke fly enten via bookingmaskinen på websitet, eller direkte hos flyselskaberne. Vi ønsker ikke at sælge fly, men kunderne er stadig dækket af Rejsegarantifonden,” fortæller René Andersen. Og han begrunder valget med danskernes ønsker for booking.

”Rigtig mange kunder vil i dag hellere selv vil booke flyene på nettet, ofte fordi det
er billigere, og kunden kan selv sidde hjemme om aftenen og hygge sig med at finde de rigtige afgange og selv bestemme hvilket sæde de skal sidde på.”

Men der er også en fordel ved egen fly-booking for flyselskaberne:
”Selv om mange flyselskaberne har et tæt samarbejde med rejsebureauerne, er det klart, at flyselskaberne gerne vil have kunden til at booke direkte på flyselskabets website. Flyselskabet sparer derved kommissionen til rejsebureauet og øger indtjeningen markant," siger René Andersen og forklarer, at i stedet for at flyselskaberne betaler en høj kommission, kan det være mere interessant for dem at få en bannerannonce på rejsebureauets hjemmeside og en direkte henvisning via et link fra det enkelte rejseprodukt til flyselskabets bookingmaskine.

"Det er meget billigere for flyselskabet, og vi har ikke løntunge salgsmedarbejdere til at sidde og booke fly,” konstaterer René Andersen.
”Jeg har set denne model fungere med stor succes i Nordamerika og nu vil jeg gerne prøve den af herhjemme”.

Ferie for alle
"Mountain Adventures tilbyder aktive rejser for folk i alle aldre. Det er et segment i kraftig vækst, og egentlig er det mine egne fritidsinteresser virksomheden sælger," fortæller Rená Andersen.
Mountain Adventures tilbyder mange afgange til konkurrencedygtige priser. Forhåbentlig er det en bæredygtig forretningsmodel, som både vi rejselystne og ejeren kan drage nytte af.

Du kan læse mere om det nye online rejsebureau på www.mountain-adventures.dk

Find din temarejse her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen