Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Færre kataloger - færre rejser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Færre kataloger - færre rejser

Udgivet: 9/1 2012 af Rejsestart.dk

Charterselskaberne har oplevet et mindre salg end sidste år. Hos kør-selv-arrangøren friferie.dk mener man, at det hænger sammen med produktionen af rejsekataloger.

"Vi har et salg til sommerferien, hvor vi kan næsten ikke følge med, og vi kan allerede nu melde tæt på udsolgt i nogle perioder på de mest populære campingpladser i Italien, Kroatien og Frankrig" siger Peter Anker Jensen, direktør i friferie.dk.

En undersøgelse fra konsulentvirksomheden Deloitte viser, at salget af charterrejser er faldet, mens friferie.dk har solgt 30% mere end sidste år.

Det er katalogets skyld
Hos friferie.dk er man overbevist om, at rejsekatalogerne spiller en afgørende rolle. Derfor sender de nu et katalog på mere end 440 sider til interesserede kunder.

"Personligt tror, at jeg charterselskaberne har tabt enormt meget ved at droppe rejsekataloget," siger Peter Anker Jensen.
Og måske er der noget om det. Man kan lettere blive enige om en feriedrøm, når man har et håndgribeligt katalog i hånden, frem for hvis mor eller far selv går på nettet og bestiller.

"Måske skulle charterselskaberne revurdere beslutningen om at droppe de trykte kataloger - jeg tror vores trykte kataloger er en væsentlig del af forklaringen på, at vi sælger mere til familierne mens de andre mister salg," siger Peter Anker Jensen.

Undersøgelsen fra Deloitte afslører dog ikke noget om, at det virkelig er kataloget, der er årsag til en stigning i salget af friferie.dks kør-selv-ferier og et fald i salg af charterrejser.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen