Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Ferie for alle i Herning Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Ferie for alle i Herning

Udgivet: 9/2 2012 af Rejsestart.dk

Ferie for alle i HerningDet er atter blevet tid til Skandinaviens største rejse- og feriemesse. 'Ferie for Alle 2012' afholdes i Messecenter Herning.

Den 24.-26. februar afholdes rejse- og feriemessen for 15. gang. Omkring 1000 udstiller er med og det er omtrent lige så mange som sidste år, hvor deltagerrekorden blev slået.

De besøgende kan se frem til at opleve fem hovedområder med fokus på ferie i Danmark og udland, camping, udeliv og Dansk Golfshow.
Og for danskere med lyst til at rejse ud i den store verden bliver der i år endnu mere inspiration at hente på Ferie for Alle-messen.

Udlandsferieområdet er vokset med 5.000 kvadratmeter og fylder nu to messehaller. Én med Europa- og charterrejser og en ekstra hal kun med oversøiske rejsebureauer og destinationer.

Bedre overblik
Årets messe-gæster vil sandsynligvis opleve, at feriemessen er blevet mere rummelig og overskuelig:

"Vi har iværksat en række nye tiltag for at give de besøgende en endnu bedre oplevelse på Ferie for Alle. Udover flere aktiviteter og konkurrencer er der mere gangplads i hallerne, og det betyder, at der vil være et bedre overblik over de mange ferietyper og rejsetilbud fra udstillerne," fortæller projektchef Anders L. Mortensen fra Messecenter Herning.

Et andet nyt tiltag på Ferie for Alle er, at man kan komme helt tæt på Cuba. Der vil være over 100 rejseforedrag om forskellige rejser og ferier, og diverse turistråd og specialbureauer vil være at finde i Messecenteret.

I alt åbnes dørene til 13 haller den 24. februar. Ferie for alle starter kl. 10, hvor prisen for Årets Rejsejournalist og Havfrueprisen 2012 blive uddelt af Danske Rejsejournalister.

Sæt kryds i kalenderen og tag hele familien med til Herning for at finde inspiration til jeres næste rejse.

  Læs mere om Ferie for Alle her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen