Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Ferie til søs - med opera Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Ferie til søs - med opera

Udgivet: 15/6 2012 af Rejsestart.dk

Ferie til søs - med operaFlere og flere vælger at kombinere ferien på havet med en opera-oplevelse. Det har DFDS gjort muligt med sine OperaCruises, som er blevet meget populære. Så populære at de udvider salget. Du kan også nå at komme med til søs.

Opera på ferien er et hit. I hvert fald, hvis man skal dømme ud fra salget af operarejser hos DFDS Seaways, der har stor succes med sine OperaCruises til Den Norske Opera i Oslo.
Så rederiet må melde udsolgt på de fleste opera-afgange, herunder også dette forårs OperaCruises. Det tager DFDS Seaways nu konsekvensen af og øger antallet af pladser kraftigt i efterårssæsonen, der netop er blevet frigivet til salg.

Hører du til en af dem, der godt kunne tænke sig at opleve Den Norske Opera i Oslo? Så kunne noget tyde på, at du ikke skal vente alt for længe med at booke din billet, hvis du vil sejle med DFDS Seaways på et OperaCruise til den norske hovedstad. Siden rederiet for fem sæsoner siden begyndte salget af operarejser til Oslo, har produktet nemlig udviklet sig til at være et af DFDS Seaways’ mest populære.

Fuldt hus.. Eller fuldt skib
Pladserne på netop den type cruises går traditionelt set som varmt brød. Denne forårs- og sidste års efterårssæson var ingen undtagelse. Her arrangerede rederiet OperaCruises til 15 forestillinger i Den Norske Opera, og alle afgange var fuldt bookede.

Som følge af den store succes øger DFDS Seaways antallet af pladser på næste sæsons OperaCruises med cirka 40 procent. Det sker i takt med, at Den Norske Opera reducerer antallet af balletter til fordel for flere operaer på programmet, herunder også en større andel af klassikere.

”Vores OperaCruises sælger rigtig godt, og har gjort det lige siden, vi introducerede dem for fire år siden, hvor det nye operahus i Oslo åbnede. Intet tyder på, at nyhedens interesse daler. Tværtimod har vi fortsat masser af forespørgsler på produktet,” fortæller Kim Heiberg, countrymanager hos DFDS Seaways.

”Særligt de klassiske operaer er populære hos vores passagerer, og vi regner derfor også med at kunne sælge samtlige billetter i efterårssæsonen, der netop er blevet frigivet til salg med klassikerne Barberen i Sevilla, Madame Butterfly og Flagermusen på programmet,” siger Kim Heiberg.

Et OperaCruise med DFDS Seaways til Oslo kan købes fra 1948,- kroner per person. Prisen inkluderer skibsrejse tur/retur med overnatning i Seaways Class kahyt, 1 hotelovernatning i Oslo centrum inklusiv morgenmad samt billet til operaen. Ved booking før den 22. juni ydes en rabat på 150,- kroner per person.

Book din OperaCruise til Oslo her

DFDS Seaways

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen