Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Det bedste hotel ved vestkysten er et feriehus... Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Det bedste hotel ved vestkysten er et feriehus...

Udgivet: 7/4 2014 - Rejsenyt.

Det bedste hotel ved vestkysten er et feriehus...På den tyske rejseportal, HolidayCheck.de er ESMARCH Feriehusudlejning netop blevet kåret til regionens bedste overnatningssted i 2014. Og HolidayCheck.de er ikke nogen hvem-som-helst. Det er et af de allerstørste rejsesites i Tyskland, hvor tusindvis af brugerne anmelder deres rejseoplevelser i hele verden. Anders Thygesen, indehaver af ESMARCH, udtaler: ”Det er naturligvis en pris, vi er meget glade for, da det jo er feriegæster, som har oplevet vores feriehuse og service, der har stemt på os”.

Det er ikke kun på HolidayCheck, at ESMARCH høster anerkendelse. Også på forbrugerportalen Trustpilot.de ligger det lokale udlejningsfirma helt i top.

Anders Thygesen uddyber: ”Hos os er drivkraften at give alle gæster en god ferieoplevelse. Vi gør meget ud af at lytte til dem og deres behov, da det jo er deres tilfredshed, der tæller. Og at de så har lyst til at dele deres oplevelser med andre, er jo bare dejligt.”

Langt de fleste tyske feriegæster finder og booker deres feriehus online på ESMARCHs tyske hjemmeside www.esmarch-ferienhauser.de. Og rigtig mange af dem kommer igen år efter år.

Sådan holder vi os til ilden...
Feriegæsterne ved, hvad de vil have. Og de fortæller det gerne, når de bliver spurgt. Det viser den høje svarprocent (over 50 %) på de spørgeskemaer, der er sendt ud til mere end 50.000 feriegæster på Holmsland Klit.

Sammen med 4 andre lokale feriehusudlejere har ESMARCH udviklet et kundetilfredshedssystem, hvor de indhenter værdifuld feedback omkring servicen, feriehusene og området – direkte fra gæsterne. Her kan bureauerne blandt andet måle sig op i mod hinanden, hvilket er med til at løfte serviceniveauet, kvaliteten og området som helhed.

”Som vestkystens største udlejer med knap 1.000 feriehuse er det vigtigt, at vi går i front. Og er med til at levere et højt serviceniveau og sikre velholdte og attraktive feriehuse. Konkurrencen er hård – og vi må hele tiden være et skridt foran, hvis vi vil fastholde og tiltrække nye feriegæster til Holmsland Klit. Og dermed sikre arbejdspladser i lokalområdet”, understreger Anders Thygesen.

Slut med ventetid – få en gratis SMS, når feriehuset er klar til indflytning
Nytænkning og smarte løsninger, der gør gæsternes ferieoplevelse endnu bedre, er en af vejene frem. Som for eksempel ESMARCHs nye gratis sms-service, hvor gæsterne på ankomstdagen automatisk modtager en sms, hvis deres feriehus bliver klar til indflytningsklar før tid. ”Alle vores gæster kan tjekke ind senest kl. 14, men er feriehusene indflytningsklar før det, og det er der faktisk en hel del der er, får gæsterne direkte besked, så de kan komme og hente nøglerne med det samme”, afslutter Anders Thygesen fra ESMARCH Feriehusudlejning.

www.esmarch-ferienhäuser.de

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen