Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Fjord Lines sommersæson indvies med jubilæum. Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Fjord Lines sommersæson indvies med jubilæum.

Udgivet: 28/4 2016 af Rejsestart.dk

Fjord Lines sommersæson indvies med jubilæum. Ti år som hurtigste mellem Danmark og Norge. Katamaranfærgen HSC 'Fjord Cat' har fragtet to millioner passagerer over Skagerrak hurtigere end nogen anden færge. I næste uge indvier Fjord Line sommersæsonen ved for tiende gang at byde velkommen på den hurtige sommersejlads fra Hirtshals til de smukke norske fjorde.

Når hurtigfærgen kommer ud af sit vinterhi, markeres begyndelsen på en sommersæson fyldt med glade gæster og smukke og minderige oplevelser. En sæson, der forhåndssalget taget i betragtning, lover ganske godt for rederiet i det nordjyske. Hele 30% flere danskere har i år valgt, at ferien til Norge skal begynde på netop Fjord Lines katamaran.

- De danske rejsende har for alvor fået øjnene op for ferielandet Norge og dets smukke, storslåede natur. Det hjælper selvfølgelig også på det, at den danske krone lige nu står stærkt, så det giver lidt ekstra at feriere for. Med vores hurtigfærge ligger Norge kun et par timer fra Jylland, siger kommunikationsdirektør Eva S. Mellgren fra Fjord Line.

Hurtigst til ferieby nummer ét
Med HSC 'Fjord Cat' er der fra 4. maj kun 2 timer og 15 minutter fra Hirtshals til Kristiansand - Norges sommerby nummer ét. Byen er et sandt eldorado for børnefamilier med Norges største familieattraktion – Dyreparken Kristiansand. Dyreparken er et enestående eksempel på at samle de mest eftertragtede familieattraktioner på ét og samme sted. Her findes nemlig både badeland og tivoli ud over den fascinerende dyrepark, hvor fritgående dyr opleves helt tæt på fra indhegnede stier. Desuden kan børnene lade sig underholde af røverne Kasper, Jesper og Jonathan i en af dyreparkens hovedattraktioner - Kardemommeby.

En tur med hurtigbåden giver dig desuden mulighed for nemt at komme videre til alle Fjordnorges fantastiske seværdigheder, der både rummer fabelagtig natur og historiske storbyer. De aktive kan komme et dyk under havet eller en ride- eller vandretur i fjeldene. Fra Kristiansand kommer man let til majestætiske Preikestolen, der er kåret som verdens mest fantastiske udsigtspunkt af Lonely Planet. Området byder på både shopping og kultur i storbyerne Stavanger og Bergen.

HSC 'Fjord Cat' sejler i for- og sensommeren (fra 4. maj til 4. september) to gange dagligt. I skoleferien (fra 17. juni til 15. august) skruer Fjord Line op for tempoet med tre daglige afgange fra Hirtshals til Kristiansand.

Læs mere om Fjordline her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen