Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Flybilleter til sol og sommer er udsolgt - tag bilen sydpå Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Flybilleter til sol og sommer er udsolgt - tag bilen sydpå

Udgivet: 23/7 2012 af Rejsestart.dk

Flybilleter til sol og sommer er udsolgt - tag bilen sydpåUdsigt til regn og lave sommertemperaturer i Danmark har sat gang i danskernes rejselyst. Flybilletter til varmere himmelstrøg er i disse dage derfor nærmest umulige at skaffe. Derfor anbefales det, at solhungrende danskere i stedet pakker bilen og kører sydpå.

Hvis en ferie i Danmark er lige om hjørnet, og det danske sommervejr ikke matcher drømmen om årets sommerferie, anbefales det, at man pakker familie og sommertøj ind i bilen og kører til Sydeuropas sol og varme.

”Det er rigtig svært lige nu at skaffe flybilletter til de varme feriedestinationer i resten af skoleferien. Og på mange af de allermest populære børnefamilie-feriedestinationer i Sydeuropa er det stort set også umuligt at skaffe en feriebolig. Vi kan dog stadig tilbyde enkelte ophold ved den franske riviera og i Provence til de hurtige. Her er der både sol og varme, som mange danskere drømmer om lige nu,” fortæller salgschef i FDM travel, Thomas Elsgaard.

Hvis man længes efter varmt badevand og tropisk klima, men ikke er frisk på at køre så langt, er det oplagt at køre til et af de mange subtropiske vandlande i Nordtyskland, hvor man kan være sikker på at få badeferie og høje temperaturer under samme tag.

Her kan rejsmålet for eksempel være Bad Lauterberg i det sydlige Harzen eller Weissenhäuser Strand i Schleswig-Holstein.

Planlæg din kør-selv-ferie her - og husk at du altid kan finde tips, tricks og gode råd til din ferie i nyhedsoversigten her
 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen