Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Gazelle til Euro Travel Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Gazelle til Euro Travel

Udgivet: 21/11 2011 af Rejsestart.dk

Gazelle til Euro TravelOm end lidt forsinket er det danske rejsebureau Euro Travel blevet tildelt en Gazelle af Dagbladet Børsen.

Innovation, fokus, kvalitet og engagerede medarbejdere. Det er alle egenskaber, som Euro Travel kan krydse af på listen, og netop derfor fik de en Gazelle for deres arbejde.

”Midt i glæden over at få en flot placering blandt Danmarks Gazeller, kan man nemt glemme, hvor store udfordringerne har været de foregående fire år”, siger Lars Henriksen, der er administrerende direktør og sammen med Kurt Kvorning ejer Euro Travel.
De to startede Euro Travel i 2007 og har siden arbejdet intenst på at udvide kompetencerne.

Forsinkelsen skyldes fodfejl
En fodfejl i rapporteringen til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen gjorde, at Euro Travel ikke fremgik af Gazelle listen for 2011. Fejlen blev rettet og glæden var stor, da det fra Børsen i sidste uge blev meddelt, at Euro Travel får Gazellen.

Selskabet arrangerer rejser til Italien, Spanien, Frankrig og Portugal. Og fermover vil innovationen være i fokus for at Euro Travel kan give deres kunder de bedste ferieoplevelser.

”Den dag innovationen glider ud af dagsordenen, kommer der hurtigt andre og overhaler os indenom,” fastslår Lars Henriksen

Krav til virksomhederne
For at kunne modtage Børsens Gazelle skal virksomhederne være registreret som A/S eller ApS, have mindst en million kroner i omsætning, have offentliggjort mindst fire regnskaber, have oplevet vækst i omsætningen i fire år, og så skal de have fordoblet deres omsætning i løbet af de seneste fire år.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen