Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Giv et gavekort til en rejse i gave Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Giv et gavekort til en rejse i gave

Udgivet: 8/1 2016 af Rejsestart.dk

Giv et gavekort til en rejse i gaveAt starte året med en drink i hånden placeret på en strand på Bali er ikke noget de fleste forventer. Mange planlægger rejser i børnenes skoleferier og tager derfor ikke spontant fri.

Ifølge en undersøgelse fra DFDS Seaways ønsker danskerne primært at rejse i efteråret. Efteråret er da også den tid, hvor begyndende formørkende tendenser trænger sig på, og derfor kan det være en idé at planlægge årets lyspunkt på den mørkeste tid.

En gave der glæder og giver minder


Er man den person i hjemmet der står for gaveindkøbene, kan man overveje at forkæle både sig selv og sin familie med en skøn rejse i gavekortsform. Gavekort er kommet for at blive og de små plastikkort er for alvor blevet en trend. Mange foretrækker at give et gavekort, blot fordi det åbner op for muligheder for modtageren og tillægger mere frihed til gavevalget. Er man derfor i tvivl om, hvad man skal give, kan et gavekort være en rigtig god mulighed.
Gavekort til oplevelser eller rejser er de sidste år blevet en ideel gaveide for mange, fordi gaven glæder to gange. Man tillægger det at skulle planlægge et event lige så stor værdi som selve oppakningen af gaven, og derfor er gavekort en god idé til både eventyrlystne og madglade.

Rejsen skal vare længe, men koster ikke mange penge


Et gavekort til en rejse er både en glæde her og nu, når modtageren pakker gaven op, og samtidig bliver det en langsigtet glæde, der strækker sig over længere tid, da modtageren kan glæde sig til rejsens start.
Gavekort til rejser findes efterhånden i alle udstrækninger; indland som udland. I 2014 var danskernes foretrukne rejsedestination, ifølge en undersøgelse fra Danmarks Statistik, Spanien. Spanien med sit temperament, sangria og varme folk byder velkommen til en verden af historie og kultur tilsat en skøn middelhavsvarme.
Ofte søger danskerne væk, fordi de ønsker at erstatte den våde og kolde danske sommer med ekstrem hede og pool-liv, fordi det fornyer følelsen, der skal holde humøret oppe med gode minder resten af året. At give et gavekort til en rejse til Spanien må være den optimale medicin, hvis man længes efter et skud C-vitamin, kultur og godt humør.

Løkken eller Las Vegas?


Vi lever i et samfund hvor vi har rigtig meget fart på, flere og flere danskere bliver stresset. De fleste har én eller flere i deres liv der har været nede og vende med stress, og selvom en ferie måske ikke er løsningen på hele problemet, kan det være en start. Om turen går til Løkken eller Las Vegas er underordnet – det er tanken, der tæller. Blot det at bryde hverdagsrytmen og slippe for opvasken, kan for mange opleves som ferie uanset, hvor man er geografisk placeret.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen