Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Google Street View i den svenske natur Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Google Street View i den svenske natur

Udgivet: 4/3 2015 af Rejsestart.dk

Google Street View i den svenske naturI efteråret 2014 dokumenterade Google 20 svenske landemærke og seværdigheder med den bærbare Street View Trekker. Google Trekker har tidligere fotograferet Grand Canyon, Galapagos, kanalerne i Venedig og pyramiderne i Giza. Disse destinationer har nu fået selskab af ligeledes storslået svensk natur.

De dokumenterede områder ligger både nordligt og sydligt. Såsom Söderåsens nationalpark med storslåede udsigter fra Kopparhatten, Kullabergs naturreservat med majestætiske klipper, Ales Stenar monumentale kampesten, Kalmar Slotts irrede tage og Kungsledens nærmest endeløse stier.
Fra og med i dag kan man gå ind i Google Street View og se de mange steder som ikke kun omfatter spektakulær natur, men også kulturhistoriske steder som Alvastra klosterruin.

Kungsleden
Den 18 september 2014 drog Googles udvalgte vandrer af sted med trekkeren i en rygsæk fra Abisko Turiststation i det nordligste Sverige for at affotografere Kungsleden til Google Streeet View. Flere tusinder vandrer hvert år den 425 kilometer lange Kungsleden mellem Abisko i nord og Hemavan i syd. Stisystemet har eksisteret i mere end 100 år, så det er blevet til mange fødder.
”Vi er yderst stolte over at vi i samarbejde med Google nu har digitaliseret Kungsleden og kan lokke flere besøgende til vores fantastiske fjeld. Vi ved, at vandring er populært, og det her initiativ giver folk mulighed for at planlægge turens detaljer på en helt ny måde, siger Magnus Ling, CEO for STF.
Google Street View omfatter mere end 3000 byer i over 50 lande, og man kan altså nu blandt mange andre svensker steder og områder også nyde følgende:
Torneträsk
Höga Kusten
Ericsson Globe
Medeltidsmuseet
Kalmar Slott
Världsarvet Grimeton Radiostation
Kullabergs naturreservat
Söderåsens nationalpark
Ales Stenar
Sergels Torg
Skogskyrkogården
Storkyrkan
Tele2 Arena
Klarälven (Sandgrundsudden)
Ekopark Halle-Hunneberg
Vättern
Ekopark Omberg
Världsarvsområdet Tanums Hällristningar
Tivedens nationalpark

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen