Mange vælger at tage en rejse til Cuba. Det gør de fordi, at dette er et sted, som har det hele, hvilket du kan læse mere om nedenfor. ">
Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > 3 gode grunde til at du skal besøge Cuba i 2017 Privatlivspolitik  
Rejsenyt

3 gode grunde til at du skal besøge Cuba i 2017

Udgivet: 30/1 2017 af Rejsestart.dk

Går du rundt med rejseplaner så er du uden tvivl ikke den eneste her i landet. For det er sådan, at det især er her i vintermånederne, at folk begynder at kigge sig om efter et sted, hvor de kan tage hen for at få lidt farve og for at få lidt sol og varme. Mange vælger at tage en rejse til Cuba. Det gør de fordi, at dette er et sted, som har det hele, hvilket du kan læse mere om nedenfor.

Varmen er fristende i Cuba


En af de ting, som folk ofte nævner som en god ting ved Cuba det er klimaet. For det er sådan, at temperaturen her er så behagelig og den er meget rarere end mange andre steder i verden. Det er nemlig sådan, at der er forholdsvis varmt i Cuba, men alligevel er der behageligt. Det skyldes, at man stort set altid kan mærke en rar brise, som gør, at man ikke føler, at det er så koldt, at man slet ikke kan holde det ud. Og så er det jo rart, at man kan tage til Cuba og få lidt sol på kroppen, hvis man vil det.

På Cuba kan man danse


Selvom varmen er noget, om tiltrækker rigtig mange mennesker så er det langt fra det eneste, som virker dragende på folk når det kommer til Cuba. Mange føler nemlig, at en anden god grund til at tage til Cuba er, at man kan lære at danse. Dette kræver naturligvis, at man rent faktisk kan lide at danse, for hvis ikke så vil man til gengæld opleve nogle lidt kedelige aftener på Cuba da det er cubanernes hovedbeskæftigelse og der er stort set ingen, som ikke kan lide at danse. Og uanset om det er salsa, som du har kastet dit hjerte over, eller om det er bachata, som du bedst kan lide, eller om det er den lidt vildere reggaeton, som du er vild med, så vil du finde din dans på Cuba. Se også andre seværdigheder her.

I Cuba lærer du folk at kende


Det er de færreste lande i verden, hvor folkefærdet er så imødekommende, som de er på Cuba. For det er faktisk umuligt at gå rundt i byerne i Cuba uden at folk de råber pæne ord til dig og kommer hen og vil snakke. Det skyldes, at de simpelthen bare er så glade og tilfredse og det smitter meget af når man kommer til Cuba.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen