Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Hurtigruten satser på familien! Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Hurtigruten satser på familien!

Udgivet: 15/9 2014 - Rejsenyt.

Hurtigruten satser på familien!Efterårsferien i år starter Hurtigruten et nyt koncept op, der vil glæde alle børn: RIB-safari i verdens største tidevandsstrøm, et besøg på en gammel vikingegård eller en udflugt til en hundefarm med 250 polarhunde og hvalpe.

Og det er bare nogle af de spændende aktiviteter, en familie kan nå at opleve på en rejse med Hurtigruten. Et møde med Hurtigrutens kaptajner er også et højdepunkt for små opdagelsesrejsende. I efterårsferien rejser børn under 12 år gratis og får 50 % rabat på udflugter, mad og drikkevarer.

Klar til efterårsferien!
Nu gør vi skibene klar til ekspedition. I uge 39 til 42 er vores tre nyeste skibe: MS Trollfjord, MS Midnatsol og MS Finnmarken rigget til skoleferien. Norges kyst venter – og kaptajnen har fyldt sejlplanen med spændende oplevelser for børnene.

Masser af aktiviteter
Ombord er der arrangeret masser af aktiviteter for børnene i efterårsferien: De får deres egen velkomstpakke, møder kaptajnen, og om aftenen er der er også film i biografen og skattejagt. Skibene har udendørs spabad, legerum og motionsrum.

Hurtigrutens kokke serverer bugnende buffeter til morgenmad og frokost, og om aftenen lækre retter med lokale ingredienser tilpasset de yngre ganer fra Norway's Coastal Kitchen.

Efterårsferietilbud
Børn under 12 år rejser gratis i delt kahyt med voksen på rejser fra 3 til 5 dage. Tilbuddet gælder fra og med uge 39 til og med uge 44 og gælder rejser på minimum 3 døgn og op til fem døgn og kun på de tre anbefalede skibe. Eksempler på rejser over tre døgn: Trondheim – Kirkenes, Bergen – Bodø, Tromsø – Bergen, Tromsø – Kirkenes – Tromsø.

Priseksempel: Sejlads Bergen – Bodø, 3 dage fra 2.340,- DKK pr. person i indvendig db. kahyt inkl. morgenmad og aktiviteter ombord med afrejse i oktober 2014.

Foto: Copyright Hurtigruten, Gautier Oughdentz.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen