Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Italiensk ferie med dansk rejseleder hitter Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Italiensk ferie med dansk rejseleder hitter

Udgivet: 11/4 2012 af Rejsestart.dk

Italiensk ferie med dansk rejseleder hitterModsat charterrejser, ligger højsæsonen for kulturrejser med dansk rejseleder i april og maj, samt september og oktober. Forårssæsonen 2012 ser ud til at blive den bedste i mange år

En undersøgelse foretaget af Kulturrejser Europa viser, at det især er rundrejser til Italien, der har været ekstraordinær efterspørgsel på i de første måneder af 2012.

Hos Kulturrejser Europa har den store interesse for rejserne i maj måned desuden resulteret i, at man har arbejdet ekstra hårdt, for at kunne tilbyde ekstra afgange, som nu ligger til salg på rejsebureauets hjemmeside.

Top 5 rejsemål hos Kulturrejser Europa
Undersøgelsen viser, at der for de fem mest populære rejsemål i foråret 2012, tegner sig et klart billede af Italien som den mest populære destination for kulturrejser i denne periode. Italien sætter sig solidt på hele tre pladser i top 5:

1.Toscana i Italien
2.Amalfikysten i Italien
3.Andalusien i Spanien
4.Fastlandet i Portugal
5.Sicilien i Italien

At Italien dominerer listen, kommer ikke bag på Lars Henriksen, der er direktør i Kulturrejser Europa.

”Italien har altid været et meget efterspurgt land blandt vores kunder, og ser man på det samlede salg af grupperejser med dansk rejseleder over et helt år, ligger Italien kun få procent efter lande som Portugal og Spanien. Det skyldes naturligvis at både Portugal og Spanien har rejsemål, der er ideelle også at opleve i vinterhalvåret, hvor klimaet i Italien gør, at vintermånederne er mere stille. Ser man derimod på perioden fra april til oktober, er antallet af gæster på vores rundrejser til Italien dog væsentlig større end både Portugal og Spanien”

Italien er fyldt med kulturoplevelser
I år har Kulturrejser Europa hele 29 forskellige rejser til Italien på programmet, og det er rejsemål lige fra Sicilien og Apulien i Syditalien til Verona i det nordlige Italien. Hvorfor Italien er et populært rejsemål forklarer Lars Henriksen med:

”… At landet er et enormt alsidigt rejsemål. Du finder et dejligt klima, en flot og afvekslende natur, en spændende historie og ikke mindst god mad og vin, som er et af de vigtigste parametre, når vores gæster vælger deres rejse,” siger han.

Prisen er naturligvis også en faktor. Når kunderne vælger deres næste rejse, er det altid en afvejning af, hvad de får for pengene.

”Vores rejser til Toscana er meget varierede. Toscana Special er en oplagt mulighed for at opleve regionen til en super pris. Omvendt har vi også livsnyderrejser til Toscana, som prismæssigt ligger i den modsatte ende. På denne rejse giver vi også kunderne noget ekstra i forhold til antal udflugter, hoteller, samt gastronomi og vin på rejsen,” fortæller Lars Henriksen.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen