Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Julirejser var miljøvenlige Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Julirejser var miljøvenlige

Udgivet: 8/8 2012 af Rejsestart.dk

Julirejser var miljøvenligeDen danske sommers dårlige vejrforhold betød at mange danskere bookede rejser til en sikker solferie. Dermed fløj de fyldte fly mere miljøvenligt, end de ellers ville.

Cirka 45.000 danskere flygtede i juli fra den danske 'sommer', der bød på skyer og regn. Juli er normalt den travleste rejsemåned for danskerne, men i år var noget helt særligt.

I gennemsnit fløj rejseselskabet Spies for eksempel 6,5 fly fyldt med danske solgæster sydpå om dagen. Det kom også miljøet til gavn, omend det kan lyde lidt omvendt. Kommunikationschef, Torben Andersen, fra Spies forklarer:

"På de mange fly var der totalt kun omkring 80 tomme stole – fortrinsvis på grund af sygdom. Det giver en miljøvenlig belægning af flystolene på hele 99,8 procent – noget bedre end ruteflyene, der normalt har en juli-belægning på 85-90 procent."

Faktisk brugte Spies’ flyselskab kun 47 liter brændstof på at sende én gæst til Mallorca. "Det er mindre end hvis turen var gennemført på knallert," siger Torben Andersen.

De mest populære rejsemål var i juli Mallorca og Tyrkiet. Men også Tunesien var vel besøgt:

"En række ekstrafly til Tunesien med plads til cirka 1.500 gæster var totalt udsolgte – nøjagtig som belægningen var 100 pct. på Tyrkiet-flyene fra Odense med plads til i alt 950 gæster," fortæller Torben Andersen.

Find din solrejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen