Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Luksusmad i flyveren Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Luksusmad i flyveren

Udgivet: 2/8 2012 af Rejsestart.dk

Luksusmad i flyverenMange bliver skuffede, når sulten skal stilles og flymaden pakkes op. Men nu sætter Spies en stopper for papbrød og tør ost, når danskerne skal flyves til sol og sommer.

Mens stadig flere lavprisselskaber har reduceret maden om bord til en mere eller mindre tør men ofte dyr sandwich, går Spies’ eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, den modsatte vej.
Når gæsterne i dag får serveret mad, kan den for eksempel bestå af en frokostplatte med blandt andet karrysild, æg, flere slags pålæg ledsaget af friske, varme boller og rugbrød fra det kendte bageri Lagkagehuset. Og så er der også dessert.

Også god mad til økonomiklassen
Til vinter giver Spies flymaden en kokkehue eller to mere. Samtidig med at ferierejsen bestilles, kan gæsterne på økonomiklasse opgradere deres mad til en af tre forskellige Royal-menuer, som også serveres for gæsterne på Thomas Cook Airlines business-klasse.

En ny fiskemenu kommer til at bestå af blandt andet røget laks med Skagen-salat og citron og torskefilet i hummersauce med svamperisotto og grøntsager, mens de kød-glade kan glæde sig til tournedos i dijonsauce med flødekartofler og grøntsager. Alt – også en brunch-menu for eksempel med grønsagstærte, porrekartofler og ratatouille - ledsages af varme boller fra Lagkagehuset.

"Til alle menuer serveres dessert, der typisk består af diverse oste med garniture. For at kunne garantere kvaliteten tilbyder vi kun den opgraderede mad på afrejse fra de nordiske lufthavne," siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Til at understøtte smagsoplevelsen om bord har Thomas Cook Airlines udvidet vinudbuddet, så det i dag er muligt at vælge mellem flere vinkvaliteter. Det koster et tillæg på 160 kr. at opgradere maden på flyrejsen til en Royal-menu.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen