Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Mænd og kvinder rejser med vennerne Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Mænd og kvinder rejser med vennerne

Udgivet: 24/8 2011 af Rejsestart.dk

Mænd og kvinder rejser med vennerneDer er en stigende tendens til, at kvinderne og mændene booker en plads i kalenderen til en tur med vennerne eller veninderne til en storby, hvor shopping og kulturelle oplevelser er i højsædet hos kvinderne. Mændene er derimod mere til golf, fodbold og pub-crawl.

De sidste 5 år, har der været en stigning på 60-65 % af kvinder i alderen 30-50, der finder tid til et pusterum i efteråret med en forlænget weekend til en storby med veninderne. Dagene er typisk proppet med shopping om dagen, mens aftenen byder på god mad på restauranter, inden teater eller lignende byder på kulturelle indslag.

Berlin og New York har i samme periode taget deres skridt ind på listen over mest populære destinationer, hvor den lave dollars-kurs har gjort shopping attraktivt i New York. Toppen af listen byder på London, Paris, Rom og Barcelona, inden storbyerne New York, Prag og Berlin kommer.

Det er også blevet mere populært, at mændene finder tid til at rejse med vennerne, hvor det i stedet er golf, fodbold og pubber, der står på dagsordenen.
Er det golfen, der trækker mest, så hedder rejsemålene typisk Tenerife, Mallorca, Gran Canaria og Costa del Sol.

I efteråret plejer mændene at valfarte til:

1) London
2) Dublin
3) Barcelona
4) New York
5) Lisabon
6) Prag
7) Berlin

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen