Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Nu også børnefri badestrand Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Nu også børnefri badestrand

Udgivet: 19/4 2013 af Rejsestart.dk

Nu også børnefri badestrandEn af øjeblikkets store rejsetrends er børnefrie hoteller. På fem år har Spies åbnet 12 af slagsen – heraf to i år på henholdsvis Mallorca og Rhodos. For alle gælder en aldersgrænse på 16 år.

Nu kan Danmarks største rejsearrangør også tilbyde sine gæster en børnefri badestrand.

- Årets oversøiske vinternyhed er den caribiske ø Aruba. Her råder vores hotel Renaissance Ocean Suites over deres egen tropeø med to badestrande, hvoraf den ene er en familiestrand med en flok venlige leguaner, mens Flamingo Beach er forbeholdt voksne. Og navnet kommer ikke af ingenting, idet en flok flamingoer nyder freden på stranden i selskab med et voksent publikum, fortæller kommunikationschef Torben Andersen.

Den caribiske ø kan nås fra Danmark fra den 3. december, hvor Spies har premiere på vinternyheden Aruba til priser, der starter ved 9.499 kr. for 14 dage med hotel. Der flyves fra København med en Airbus 330 fra Spies’ eget flyselskab Thomas Cook Airlines Scandinavia.

- Selv om interessen er stor for vores 12 voksenhoteller, står børnefamilierne ikke uden valgmuligheder, idet de kan vælge mellem vores op mod 700 hoteller – bl.a. vores 12 egne Sunwing Family Resorts, der henvender sig til børnefamilier, fortæller Torben Andersen.

Informationer fås på: www.spies.dk

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen