Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Ny direkte flyrute fra Aalborg Lufthavn til Tyrkiet Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Ny direkte flyrute fra Aalborg Lufthavn til Tyrkiet

Udgivet: 11/12 2014 af Rejsestart.dk

Ny direkte flyrute fra Aalborg Lufthavn til TyrkietHollandske Sundio Group, der ejer det danske rejsebureau Sunweb satser fremover på Aalborg Lufthavn, som et centralt element i ambitionerne om, at bliver blandt de største rejsebureauer i Danmark. Til næste forår åbner Sunweb en helt ny direkte flyrute fra Aalborg Lufthavn til Antalya i Tyrkiet, og ekstra fly i højsæsonen, eksempelvis påske og efterårsferie. Derudover indledes der samarbejde med Norwegian på ruten Aalborg – Palma de Mallorca. Målet er at Sunweb indenfor tre år skal være Nordjydernes foretrukne rejseselskab til Tyrkiet og Middelhavet.

Hollandske Sundio Group International satser stort i Danmark og investerer massivt i deres danske rejsebureau Sunweb. Sundio Group er en af Europas allerstørste tour-operatører og det giver en masse fordele i forhold til udbud og priser, det kommer nu danske feriegæster til gode:

”Vi kan gennem vores samarbejde med med den andre Sundio Group selskaber byde på et meget stort udbud, særligt på All inclusive hoteller i Tyrkiet, og store prismæssige fordele qua vores volume, alt det kommer nu i endnu højere grad danskerne til gavn. Og vi ser et stort potentiale i Aalborg Lufthavn og hele Nordjylland som region og glæder os til i det nye år, at tage vores eget direkte fly til Antalya i brug”, siger Hugo van Drie, direktør for Sunweb Danmark.

Det nye direkte Sunweb-fly til Antalya er af typen Airbus 321 flyver hver fredag fra d. 7. maj kl. 14.50 fra Aalborg Lufthavn til Antalya. Prisen for en returbillet starter fra kr. 2.059,- eller indgår som en del af en pakkerejse med fly+hotel købt hos Sunweb.

”Den nye flyrute er led i en række nye tiltag fra Sunweb, som vi sammen med Sundio Group bringer ind på det danske rejsemarked. Vi har en ambition om, at vi indenfor de næste tre-fire år runder 100.000 gæster på vores sommer- og vinterrejser. Og vi har en klar ambition om, at vi inden for tre år skal være Nordjydernes foretrukne rejseselskab, når turen går til Middelhavet” siger Hugo van Drie.

Foruden Sunwebs eget fly til Antalya, kommer Sunweb til at samarbejde med Norwegian omkring deres flyafgang til Palma de Mallorca i sommerferien.

Læs mere om den nye flyafgang her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen