Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Rejsen til Afrika er det hele værd Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Rejsen til Afrika er det hele værd

Udgivet: 9/10 2017 af Rejsestart.dk

Rejsen til Afrika er det hele værdHvis du endnu ikke har været i Afrika, bør du virkelig glæde dig. Det betyder nemlig, at du har rigtig mange gode og spændende oplevelser til gode. Afrika er et fantastisk kontinent, hvor der er utrolig meget at se og opleve. Det er lige fra det sanddækkende nord til det frodige syd og øst med savanner og masser af dyr. Afrikanerne er generelt venlige og meget imødekommende mennesker. Også på den front venter dig der store oplevelser.

Hvis du overvejer at tage til Afrika på din næste ferie, kan det være, at du er lidt i tvivl om, hvor du skal tage hen. Vi kommer med tre forslag til dig her på rejser i Afrika, der er det hele værd.

Ferie på savannen mellem de vilde dyr


Den ferieform, som de fleste forbinder med Afrika, er nok ferie på savanen – altså en safari. Engang var det en meget eksklusiv oplevelse, der var forbeholdt de rige. I dag er det stadig en eksklusiv oplevelse, men det er også en, hvor det er muligt for alle at være med. Du kan nemlig komme på safarirejser i mange forskellige prisklasser. Vi anbefaler at tage med Aclass, Afrika Safari på tur.

Nogle af de meste populære lande at tage på safari i er Sydafrika, Kenya og Tanzania. Der har du mulighed for at komme helt tæt på de vilde dyr. I Tanzania kan du for eksempel opleve dyrene i det store Ngorongoro krater, der er et bredt vulkankrater. Når du er mæt af safarioplevelser, kan du flyve til øen Zanzibar og dase ved lange hvide strande.

Bestig Afrikas bjerge


En anden populær ferieform i Afrika, som er det hele værd for dig, er en rejse, hvor du bestiger et bjerg. Det kan for eksempel være Kilimanjaro, der er Afrikas højeste bjerg og ligger i Tanzania. Det er en fysisk hård tur at nå toppen af bjerget, så det er en god ide, at du har trænet hjemmefra. Det er dog også en helt enestående oplevelse at gøre det. Det er virkelig en præstation, som du kan være stolt af.
De fleste vælger at have en guide og bærere med, der hjælper dem med at nå toppen. Det er med til at gøre det meget nemmere for dig. Det koster ikke så meget at bestige for eksempel Kilimanjaro, som man måske skulle tro.

Oplev gorillaerne i Uganda


Langt de fleste af dem, der tager til Afrika på safari, tager til et af de lande, hvor de kan opleve dyrene på savannen. Langt færre besøger gorillaerne inde i skoven i for eksempel Uganda. Det er dog også en helt enestående oplevelse at komme tæt på de mægtige menneskeaber, der er nogle af menneskeracens nærmeste slægtninge.
Rejsen til gorillaerne er dog heller ikke en, som det er alle, der kan tage. Det koster nogle penge at få lov til at opholde sig i området, hvor de store menneskeaber lever. Når du får øje på dem, er det dog en helt unik oplevelse, som helt sikkert vil være alle pengene værd for dig.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen