Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Sådan kan en power bank hjælpe dig med at holde mobilen i live på din næste Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Sådan kan en power bank hjælpe dig med at holde mobilen i live på din næste

Udgivet: 27/1 2016 af Rejsestart.dk

Sådan kan en power bank hjælpe dig med at holde mobilen i live på din næste Det har før været svært at holde liv i sin mobiltelefon, når man var på ferie, men med en ny og bærbar oplader, er det nu blevet meget lettere.

Mobiltelefonen fylder mere og mere i vores hverdag, men hvor mobilen før i tiden sjældent var særlig brugbar på ferien, kan man med mange smarte nye apps få meget mere ud af sin ferie, hvis man har mobilen med sig. Man kan nu få apps, der hjælper en med at komme det rigtige sted hen med offentlig transport, apps til oversættelse, apps med guide til det område, som man befinder sig i og mange flere.

Problemet har dog altid været at holde mobilens batteri i live, da man typisk ikke befinder sig i nærheden af en oplader, når man er på ferie. Tiden bruges enten til afslapning ved poolen eller stranden, eller så er man ude at opleve de ting, som området kan byde en.

Det problem kan dog nu løses med en power bank, som kan bruges til at lade din mobiltelefon op igen og igen, når du er på ferie. Det betyder, at lige meget om du er på charter, golf, camping eller storbyferie, så kan du udnytte de mange muligheder, som en moderne smartphone giver dig.

Sådan bruger man en power bank

En power bank er en både effektiv og nem måde at oplade sin mobiltelefon på. Power banken får opladet sit batteri enten fra stikkontakten i væggen eller fra en computer, og når den er fuldt opladet, kan den så videregive strømmen til din mobiltelefon.

På den måde kan du bruge mange af de smarte rejse-apps uden bekymring om, at du måske løber tør for strøm i løbet af dagen.

Du tager blot det USB-stik, som du normalt anvender til at lade mobiltelefonen op med, og forbinder mobiltelefonen med power banken, som så straks går i gang med at lade den op. En power bank kan også lade andre enheder med et USB-stik op, som f.eks. et digitalkamera eller en e-cigaret.

Derfor kan man vidst godt sige, at en power bank er en yderst fornuftig ting at have med på ferie!

Se Batterystore.dk’s store udvalg af Power banks

Power banks til forskellige behov

Der er selvfølgelig mange forskellige behov til power banks. Derfor findes der også mange typer af power banks, der alle varierer i størrelse, og i hvor mange opladninger, de kan indeholde.
Man kan købe power banks, der indeholder op til seks opladninger af en moderne smartphone, men man kan også sagtens finde en mindre power bank, som man let kan have med sig rundt, når man er på ferie, der er i stand til at lade din mobiltelefon op 2-3 gange.

Hvis man bringer en power bank med sig på sin ferie, slipper man altså for bekymringerne om hvorvidt kameraet eller mobiltelefonen nu holder strøm, og du kan derfor tage alle de billeder og udnytte den moderne smartphones mange muligheder så meget, som du har lyst til.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen