Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Prøv dit flysæde inden rejsen: Emirates introducerer virtual reality-kabine Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Prøv dit flysæde inden rejsen: Emirates introducerer virtual reality-kabine

Udgivet: 5/7 2018 af Rejsestart.dk

Prøv dit flysæde inden rejsen: Emirates introducerer virtual reality-kabineSom det første flyselskab giver Emirates dig nu mulighed for en 360 graders 3D-rundvisning i verdens største passagerfly. Så kan du teste udsigten fra dit sæde, inden du booker din plads.

Nu kan du tage en 3D-rundtur i kabinen på verdens største passagerfly, A-380. Rundturen finder sted på emirates.com. Flyselskabet er dermed det første flyselskab, der introducerer virtual reality (VR) teknologi på sin digitale platform. 3D-modellen er et visualiseringsværktøj, der skaber en overbevisende 360 graders oplevelse af interiøret i A-380 og Boeing 777 – en oplevelse, der giver dig mulighed for at prøve– eller i hvert fald teste udsynet fra – udvalgte sæder, se dig omkring i den rummelige kabine og få oplysninger om Emirates underholdningssystem, komfort mm.

Den nye service findes på emirates.com, og den giver dig mulighed for at tage både Economy, Business og First Class-kabinerne i nærmere øjensyn - ligesom du også kan besøge den ikoniske Onboard Lounge og den meget omtalte Shower Spa med brusekabine. Man følger blot de røde 'hotspots' i den virtuelle kabine.

Alex Knigge, Senior VP, Corporate Communications, siger:
"Vi investerer løbende i at give vores kunder en uovertruffen rejseoplevelse både ombord og på landjorden, og på samme måde arbejder vi hårdt for at give vores kunder en førsteklasses digital oplevelse. Vi er glade for at være verdens første flyselskab for at introducere denne banebrydende web-VR-teknologi, som giver vores kunder en inspirerende mulighed for at lære mere om den fantastiske Emirates-oplevelse, allerede før de stiger om bord. Vores tests viser, at vores kunder især er glade for 3D-sæde- og kabinemodellerne, når de skal vælge deres sæde."

Brug VR-headset og få den fulde oplevelse


Grafikken i højopløst 3D åbner op for utrolig mange detaljer, der er tæt på virkeligheden. Lige nu er Economy, Business og First Class på A-380 online, og snart vil der være mulighed for at udforske hele Emirates' flåde af fly - inklusive alle konfigurationer af A-380 og Boeing 777.

Grafikken er kompatibel med VR-headset, og med eksempelvis Google Cardboard får du den fulde oplevelse, når du bevæger dig rundt i kabinen. Den prisvindende teknologi er kompatibel med alle typer enheder uden behov for yderligere apps eller plugins og udviklet i samarbejde med Renacen.

Besøger du emirates.com via mobiltelefon eller tablet har du også mulighed for at prøve udsigten fra dit sæde, inden du tjekker ind. Er du ved at købe din billet, kan du endda vælge dit sæde direkte i det virtuelle miljø.

Afprøv den nye virtuelle kabine her.
Tip: Du kan vælge dags- eller natbelysning i øverste venstre hjørne.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen