Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Provinsens lufthavne får egne fly til sommer Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Provinsens lufthavne får egne fly til sommer

Udgivet: 4/1 2013 af Rejsestart.dk

Provinsens lufthavne får egne fly til sommerLufthavnene i København og Billund har ikke længere monopol på at sende danskerne på charterferie. Til sommer vil en af Danmarks største rejsearrangører flyve til sol og sommer fra seks danske lufthavne. Ud over de to hovedlufthavne, vil selskabet også sende fly fra Bornholm, Odense, Aalborg og - som noget nyt - Århus.

"Selv om Danmark er et lille land, vil mange gerne slippe for en lang transporttid på landevejene. Ikke mindst bornholmere, som denne sommer slipper for den lange tur til København, når de kan flyve direkte til Mallorca, Antalya og til nyhederne Kos og Kreta," siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies, der til sommer kan sende danskere til sol og strand fra flere provinsbyer.

Efter mange års pause, rykker Spies igen ind i Århus Lufthavn. Herfra kan jyderne flyve til Mallorca, Antalya og Bodrum.
Fra Aalborg Lufthavn bliver der fløjet til Chania, Gran Canaria, Madeira, Antalya og nyheden Bulgarien. Det bliver også nyheden fra lufthavnen i Odense, hvorfra der også flyves til Antalya.

"Fra de to største lufthavne flyver vi med vores egne Airbus-fly med plads til 177 og 211 gæster. Disse fly er for store til de mindre lufthavne, så her benytter vi moderne jetfly med plads til knap 100 passagerer. De giver også mulighed for at tilbyde provinsboerne et bredere program med flere destinationer," siger Produktchef Carlos Cebrian.

Find din solrejse her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen