Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Rejsemesse i Øksnehallen Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Rejsemesse i Øksnehallen

Udgivet: 19/10 2011 af Rejsestart.dk

Rejsemesse i ØksnehallenDen 22. og 23. oktober 2011 er der rejsemesse i Øksnehallen i København.

På messen deltager rejsebureauer fra hele landet, og der vil være rig mulighed for at finde information om alt fra storbyferie i Berlin til elefanttræningslejr i Thailand.

På messen, der begge dage åbner kl. 10, kan man både spørge eksperter til råds, høre foredrag om rejser eller nøjes med at slentre rundt blandt de i alt 136 stande i Øksnehallen.

Danskerne rejser efter særlige oplevelser
Når danskerne tager på ferie, er det for at få helt unikke oplevelser. Det er blandt andet noget, man mærker hos Top Tours.

Et ophold i en Mahoutlejer i Thailand, hvor man kan blive venner med en elefant, er en af de rejseformer, som rejsebranchen mærker et stigende salg i på det danske marked.

”Vi mærker, at folk efterspørger andet end flotte strande. Oplevelserne skal være anderledes, og gæsterne betaler gerne for at opleve noget, som andre ikke tidligere har prøvet,” siger Martin Bisp, administrerende direktør i Top Tours.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen