Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Rejsende bliver snydt af taxachaufføren Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Rejsende bliver snydt af taxachaufføren

Udgivet: 12/10 2011 af Rejsestart.dk

Rejsende bliver snydt af taxachaufførenNy test fra 22 europæiske storbyer viser, at rejsendes taxatur ofte bliver en omvej med høj hastighed og aggressiv kørsel.

En ny undersøgelse fra de europæiske bilklubbers testsamarbejde, EuroTest, viser, at taxature sjældent er den bedste oplevelse for rejsende. Det er mere en regel end undtagelse, at de rejsendes taxatur bliver en omvej med høje hastigheder og aggressiv kørsel, og skal de kun på en kort tur, så bliver det med en bred vifte af skældsord fra chaufføren.

Testen blev lavet ud fra 220 ture, hvor 82 af tilfældene resulterede i omveje – særligt på de korte ture m natten, blev turen unødvendigt forlænget. Ingen af testens 22 storbyer klarer sig til en topkarakter, men de bedste oplevelser var i byer som Barcelona, München, Lissabon, Paris, Berlin, Köln og Milano. I Luxembourg, Rom, Madrid, Amsterdam, Prag, Wien og Ljubljana var servicen den ringeste. I Hamborg skulle en tur være 1,5 km, men taxachaufføren tog testpersonen ud på en 4,7 km lang rute.

Det anbefales derfor, at man på rejserne benytter sig af shuttlebusser, tog eller anden offentlig transport. Hvis man vælger at tage en taxa, er det en god idé, at
sætte sig ind i ruten inden, ellers bør man spørge til prisen og finde ud af, om
chaufføren er til at kommunikere med, inden man sætter sig ind.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen