Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Rejsende deler sommerens oplevelser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Rejsende deler sommerens oplevelser

Udgivet: 30/7 2012 af Rejsestart.dk

Rejsende deler sommerens oplevelserFor nogle er sommerferien 2012 slut, for andre er den netop begyndt. Men et fællestræk for mange danskere er, at de kommer hjem med bagagen fuld af oplevelser - og dem vil de gerne dele.

For mange danskere slutter ferien ikke helt, bare fordi de er vendt hjem til de kendte rammer igen. For alle oplevelserne lever videre på nettet og fra mund til mund.

En del af ferieglæden er ofte at dele sine rejseoplevelser med andre. Og udover at fortælle familie og venner om de bedste badestrande og lokale restauranter, vælger mange at dele deres oplevelser fra bestemte rejsemål med endnu flere på nettet.

”Et godt rejsetip kan være med til at gøre ferien til noget særligt. Det kan både guide dig til en trendy bar på Manhattan eller en overset strand i Thailand, som man ellers aldrig havde fundet. Noget, som er med til at give følelsen af at have fundet noget unikt og autentisk. Og fordi det er tips fra bruger til bruger, føler læseren sig hurtigt i øjenhøjde med forfatteren,” fortæller markedschef for FDM travel Line Danvad.

På nettet kan man på de amnge rejsesites dele sine rejsetips med alle rejseinteresserede og læse andres gode råd om et bestemt feriemål. Her kan man finde utallige anekdoter og rejseeventyr, skrevet af rejselystne danskere.
Nogle skriver blot et enkelt tip, mens andre har skrevet adskillige linjer om deres fereier. Nogle fylder kun få sætninger, andre er en hel rejseskildring i tekst og billeder.

”Vores rejsetips-univers er et åbent forum, der hvert år bruges af tusinder, som her kan dele deres erfaringer og oplevelser med andre. Det er et godt supplement dels til den professionelle inspiration og viden, som vores mange rejsekonsulenter har, dels til vores mange artikler og informationer på fdm-travel.dk. Endelig er det at give gode tips og fif videre til andre for mange også med til at forlænge ferieoplevelsen,” fortæller Line Danvad.

Del dine feriefotos her eller opret dig som bruger af Rejsestart.dk her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen