Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Scandlines efterlyser 61.274 danske passagerer Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Scandlines efterlyser 61.274 danske passagerer

Udgivet: 3/4 2012 af Rejsestart.dk

Scandlines efterlyser 61.274 danske passagererRederiet Scandlines søsætter en efterlysning af de 61.274 danskere, der sidste år kunne have sparret hundredevis af kilometer på motorvejen, hvis de i stedet havde vlagt at tage færgen.

Ifølge Scandlines beregninger forlængede 61.274 danskere deres ferie med omkring 340 overflødige kilometer, da de kørte sydpå i 2011. Selvom mange danskere valgte at tage færgen fra Rødby, kan de vinde mange kilometer ved at tage færgen direkte fra Gedser til Rostock, viser Scandlines undersøgelse.
Og det vil de gerne gøre de mange kør-selv-glade danskere opmærksom på, når de planlægger ferien i 2012.

Scandlines har derfor søsat en målrettet efterlysningskampagne, der skal hjælpe danskerne til at finde den hurtigste og nemmeste overfart til bilferien. Rederiet er på deres hjemmeside gået på jagt efter danskernes bedste og mest kreative søforklaringer, som skal sætte fokus på fordelene ved at vælge den direkte rute fra Gedser til Rostock.

De 61.274 eftersøgte passagerer kan her komme med deres bedste søforklaringer og fortælle, hvorfor de valgte at sejle med Rødby-Puttgarden, når nu Gedser-Rostock-ruten er flere hundrede kilometer kortere og væsentligt mere benzinvenlig.

For de rejsendes skyld
Scandlines Line Manager, Steen Wæver, pointerer, at kampagnen med efterlysningen først og fremmest er for at hjælpe de danske rejsende til at tage den nemmeste udvej, når de skal sydpå i ferien:

"Hos Scandlines er vi meget bevidste om, at vi ikke kun er en færgetransportør, men et led i en større rejse og en del af en vigtig infrastruktur. Vi vil derfor gerne sørge for, at vores passagerer får den bedst mulige start på bilferien videre ned i Europa. Vi håber derfor, at vi med denne kampagne og den nye Efterlysningsbillet kan hjælpe kunderne til at finde den bedste og korteste vej til deres destination," siger
Steen Wæver.

I forbindelse med Efterlysningskampagnen lancerer Scandlines også en såkaldt Efterlysningsbillet, der giver op til 40 procent rabat på billetter til netop Gedser-Rostock-ruten.

Med den nye Efterlysningsbillet koster rejsen fra Gedser til Rostock og retur i alt 998 kroner for en personbil på op til 6 meter. Tilbuddet gælder til og med den 31. maj 2012.

Hver uge vil Scandlines præmiere passagerernes bedste søforklaringer med færgebilletter til Gedser-Rostock-ruten. Og er man god for Danmarks bedste søforklaring, har man tilmed mulighed for at vinde en luksus weekendtur til Berlin til en værdi af 10.000 kroner.

Indtil videre har godt 2300 danskere sendt deres kreative søforklaringer ind.

Nye færger
I 2012 indsætter Scandlines de to nye superfærger M/F Berlin og M/F Copenhagen på ruten Gedser-Rostock. De nye færger vil styrke den centraleuropæiske akse mellem Danmark og Tyskland, og de topmoderne færger med faciliteter for hele familien vil gøre overfarten fra Gedser til Rostock til et behageligt afbræk på rejsen.

Med de nye færger fordobler Scandlines kapaciteten og dermed også effektiviteten på
ruten. 480 biler eller 96 lastbiler samt 1.500 passagerer kan samtidig tage turen over Østersøen hver anden time.

Giv din egen søforklaring på Scandlines hjemmeside

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen