Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Simon Spies’ 90 år fejres med gaveregn over Danmark Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Simon Spies’ 90 år fejres med gaveregn over Danmark

Udgivet: 29/8 2011 af Rejsestart.dk

Simon Spies’ 90 år fejres med gaveregn over DanmarkDen 1. september ville Spies grundlæggeren, Simon Spies, være fyldt 90 år, og det fejres med tusindvis af gavekort til en værdi af samlet 1,5 millioner kr.

Tilbage i 1981 da Simon Spies blev 60 år, fejrede han sin fødselsdag ved bl.a. at sende tusindvis af gavekort op over Danmark i balloner.

På torsdag vil Simon Spies have ramt de 90 år, og det vil Spies fejre på lignende manér med 5000 balloner med gavekort til en samlet værdi af 1,5 millioner kr.

Så kunne du fristes til en billig eller måske gratis rejse, så har du nu muligheden for at fange en ballon i København, Aarhus, Aalborg eller Esbjerg. Opsendelsen sker kl 13.30 fra Spies’ kontor på Axeltorv i København, Vesterbro 63 i Aalborg og foran Hotel Britannia i Esbjerg. I Aarhus får festugen lidt ekstra krydderi, hvor opsendelsen finder sted fra deres kontor på Store Torv 9 kl 11.00. Fødselsdagen fejres også med kage og en konkurrence, hvor hovedpræmien er en rejse for to til Sri Lanka.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen