Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Småt er smukt Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Småt er smukt

Udgivet: 17/1 2012 af Rejsestart.dk

Småt er smuktDet kan muligvis være størrelsen, der er afgørende for succes. I hvert fald når det gælder krydstogter.

Mange krydstogtskibe har plads til flere tusind passagerer og kan nærmest tilbyde den samme mængde underholdning som en mellemstor provinsby.
Et mindre skib kan i stedet gøre selve sejlturen til en oplevelse, for et lille skib kan komme hen, hvor et stort kommer til kort. For eksempel kan man sejle helt ind i dybe fjorde, så man virkelig kan nyde den storslåede kystnatur i et land som Norge.

Det danske rejsebureau Albatros Travel udnytter de lange lyse aftener og korte nætter til at arrangere et krydstogt til Nordkap, hvor der bliver mere tid til at nyde naturen undervejs.
Der findes flere kæmpe krydstogtskibe på 10 etager, der sejler langs ruten, men rejsebureauet har indsat deres eget skib Clipper Adventurer med kun 60 kahytter – alle udvendige.

Her får gæsterne et mindre og mere overskueligt skib med høj komfort, relativt få deltagere og tid til at nyde naturen på sejlturen. Ligeledes er der større mulighed for at få nogle gode og lidt mere personligt prægede udflugter i land i selskab med bureauets vidende rejseledere.

De 100 heldige
”Denne form for krydstogt er en niche i krydstogtsmarkedet. Skibet medtager 100 passagerer, og dermed bevarer man en del af grupperejsens intimitet og samling. Man spiser sammen, hører foredrag sammen, deltager i udflugter sammen og hygger sig på dækket eller i salonerne,” siger pressechef Steen Albrechtsen
fra Albatros Travel.

Bureauet har også rejser med de store skibe, men ser et behov for at kunne tilbyde disse mere intime oplevelser. Her er indholdet og destinationerne på rejsen de centrale for de heldige 100 passagerer.

Clipper Adventurer sejler også til Grønland, og det har også vist sig at være populært. Skibet sejler blandt andet til Diskobugten og Thule, og 80 procent af alle krydstogterne til Grønland er allerede udsolgt, meddeles der fra Albatros Travel

Læs mere om krydstogter her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen